Παρίσι 2024, κολύμβηση: Ο ένας και μοναδικός, Νίκος Γκάλης, συνεχάρη τον Απόστολο Χρήστου για το ασημένιο μετάλλιο!

Ο θρύλος του ελληνικού-και όχι μόνο- ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, αποθέωσε μέσω ανάρτησης του, τον Απόστολο Χρήστου για το μοναδικό επίτευγμα του!

by Κώστας Παππάς

Η χθεσινή (1/8) ημέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στα «βιβλία» του ελληνικού αθλητισμού και του ελληνικού υγρού στίβου, καθώς ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία της ελληνικής κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, από χθες ο Απόστολος Χρήστου αντιμετωπίζεται ως… Θεός.

Και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς πως λίγες μέρες πριν είχε την ατυχία να χάσει το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ ύπτιο, γεγονός που, όπως ο ίδιος είχε πει, τον έκανε να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στα 200μ. Ωστόσο, η μοίρα του είχε επιφυλάξει το «γλυκό» για το τέλος, με τον Απόστολο Χρήστου να κάνει περήφανο ένα ολόκληρο έθνος. Από χθες το βράδυ, όλη η Ελλάδα τον συγχαίρει και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται πολλοί, μα πάρα πολλοί αθλητές.

Όταν αναγνωρίζει τον άθλο σου και τη δυσκολία του εγχειρήματος ο «Θεός» του ελληνικού μπάσκετ, τότε καταλαβαίνεις πως έχεις πετύχει κάτι πραγματικά σπουδαίο. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο ένας και μοναδικός, Νίκος Γκάλης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγχαίρει τον αργυρό Ολυμπιονίκη του Παρισιού, χαρακτηρίζοντάς τον πρότυπο για τα νέα παιδιά που επρόκειτο να μπουν στην πισίνα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Gkalis (@nick_galis)

Απόστολε, πολλά συγχαρητήρια!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA