Παρίσι 2024, πόλο ανδρών, Βλάχος: «Επιστρέψαμε στις εργοστασιακές μας ρυθμίσεις!»

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των αθλητών του στο σημερινό παιχνίδι, εμφανίστηκε ο τεχνικός της γαλανόλευκης, Θοδωρής Βλάχος, μετά την νίκη με 13-11 επί των ΗΠΑ!

by Κώστας Παππάς

Χαρούμενος μετά την νέα νίκη της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών και το 3/3 που φέρνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την πρόκριση στα προημιτελικά, εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βλάχος, σε δηλώσεις που έκανε στην μεικτή ζώνη στην κάμερα της ΕΡΤ.

-Η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα, αλλά το γεγονός ότι ήρθε τελικά έχει σημασία, έτσι;

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, το καταλαβαίνετε. Πράγματι, σήμερα ήμασταν πολύ καλοί, αν και δεχθήκαμε 11 γκολ. “Επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις” σήμερα – αυτό είναι το παιχνίδι μας. Από την άμυνά μας παίρνουμε δύναμη και αυτοπεποίθηση. Έχουμε επιλογές μπροστά και όταν είμαστε καλοί στην άμυνα, νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Σήμερα ήμασταν καλοί στην άμυνα, αν και δεχθήκαμε 3 γκολ από ριμπάουντ, τα οποία είναι φθηνά γκολ, αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν γι’ αυτό. Παρ’ όλα αυτά, πήραμε μια καθαρή νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, κάτι που θα φανεί στην πορεία. Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό γιατί μας εξασφαλίζει την είσοδο μας στην 8άδα και πλέον στα επόμενα δυο διεκδικούμε την καλύτερη κατάταξη στον όμιλο.Οσο πιο ψηλά είσαι,τόσο πιο καλά αισθάνεσαι και τόσο πιο πιθανό είναι να συναντήσεις έναν αντίπαλο πιο βατό αλλα σημασία έχει ότι αν φτάσεις ψηλά με νίκες νιώθεις δυνατός και πηγαίνεις στο χιαστι παιχνίδι σαν μια πολύ καλή ομάδα με αυτοπεποίθηση».

-Σημασία έχει ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα κάνει βήματα προς τα εμπρός και αυτό είναι σημαντικό εν όψει των δύο πιο δύσκολων αγώνων του ομίλου, έτσι δεν είναι;

«Είναι ένα μεγάλο τουρνουά. Στο πρώτο παιχνίδι δεν μπορούσαμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, προχθές κερδίσαμε δίκαια, αλλά σήμερα διορθώσαμε πολλά πράγματα και ήμασταν πολύ προσηλωμένοι σε κρίσιμες στιγμές. Σας φάνηκε εύκολο γιατί τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να φανεί έτσι, αλλά τίποτα δεν χαρίζεται. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου που γύρισαν τον διακόπτη και έκαναν μεγάλες φάσεις σήμερα σε άμυνα και επίθεση».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA