Παρίσι 2024, Απίθανη Δαμασιώτη: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ και πρόκριση στα ημιτελικά

Μία ακόμα ελληνική συμμετοχή στους απογευματινοβραδινούς ημιτελικούς της κολύμβησης αφού τα κατάφερε και η Γεωργία Δαμασιώτη!

by Μάνος Φυρογένης

Αφού πέρασε η… κρυάδα της πρώτης συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το 100άραι στην πεταλούδα, η Γεωργία Δαμασιώτη έδειξε για μία ακόμα φορά τους τελευταίους μήνες που τα όρια είναι για να ξεπερνιούνται. Απίθανη κούρσα από την Ελληνίδα κολυμβήτρια και ασημένια στα 100μ πεταλούδας στο Βελιγράδι που κατέβηκε τα 2 λεπτά και 10 δέκατα του δευτερολέπτου (2:09.55) κάνοντας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ.

Με λίγα λόγια η κολυμβήτρια του Ωκεανού έκανε την κορυφαία ελληνική επίδοση ever στο εν λόγω αγώνισμα την παρθενική της παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες. ΥΠΕΡΟΧΟ!

Η Γεωργία Δαμασιώτη που κολύμπησε στην τρίτη προκριματική σειρά (εκεί που ήταν και η σπουδαία Σάμερ ΜακΙντος) είχε τον 13ο καλύτερο χρόνο με 2:09.55. Πρώτη και καλύτερη η Ζανγκ με 2:06.55

Σε μία εξίσου καλή επίδοση και αν είναι δυνατόν εκ νέου βελτίωση του Πανελλήνιου ρεκόρ που ούτως ή άλλως πλέον της ανήκει, θα επιδιώξει το βράδυ η Δαμασιώτη (21:45).

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA