ΑΕΚ: Στον Κωνσταντίνο Ακριτίδη τα «κλειδιά» της γυναικείας ομάδας!

by Γιώργος Χρήστου

Στον Κωνσταντίνο Ακριτίδη δίνει τα «κλειδιά» του γυναικείου τμήματος υδατοσφαίρισης η διοίκηση της ΑΕΚ. Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή της «Ένωσης» αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας προκειμένου να διατηρήσει το σύλλογο στα μεγάλα σαλόνια. Ο τεχνικός της ΑΕΚ στο παρελθόν έχει καθίσει στο πάγκο του Άργη Καλαμάτας και Άρη Νίκαιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Ακριτίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Γυναικείας Ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Ο Κωνσταντίνος Ακριτίδης διετέλεσε βοηθός προπονητή, υπό τον Μάρκο Μίσιτς την περασμένη αγωνιστική περίοδο, και πλέον αναλαμβάνει πρώτος προπονητής του «Δικεφάλου». Στο παρελθόν είχε καθίσει στον πάγκο του Άργη Καλαμάτας και του Άρη Νίκαιας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Κωνσταντίνος Ακριτίδης δήλωσε στο aek.gr: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη και ταυτοχρόνως απαιτητική θέση να αναλαμβάνω την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου σε μια δύσκολη χρονικά περίοδο, εν μέσω αλλαγών. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη του Προέδρου, κ. Αλεξίου, και της Διοίκησης, που μου δίνουν τα κλειδιά της ομάδας ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάτι σωστό και πρωτοποριακό στην ΑΕΚ. Η σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά πιστεύοντας πάντα στο καλύτερο, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Εύχομαι σε όλες τις αθλήτριες και τους προπονητές όλων των ομάδων, υγεία και καλή αγωνιστική περίοδο. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις Εθνικές μας ομάδες που βρίσκονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA