ΝΕΠ: Η Σολανάκη επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια – Αναλαμβάνει το τμήμα γυναικών!

Τόνια Σολανάκη και Σοφία Μανέτα θα είναι εκείνες που θα καθοδηγήσουν την ομάδα της Πάτρας την νέα χρονιά!

by Κώστας Παππάς

Σπουδαία κίνηση για την ΝΕΠ, που λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μίνι Κορασίδων, ανακοίνωσε την ένταξη της Τόνιας Σολανάκη στο προπονητικό τιμ – ως προπονήτρια του γυναικείου τμήματος – με στόχο να φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες για την ομάδα της Πάτρας στο εγγύς μέλλον. Aξίζει να σημειωθεί πως η Τόνια Σολανάκη θα βρει ένα οικείο περιβάλλον στην ΝΕΠ, καθώς έχει ήδη συνδέσει το όνομά της με χρυσά γράμματα στα «βιβλία» της ιστορίας της ομάδας, χάρις τις επιτυχίες της προηγούμενης δεκαετίας. Πρόκειται αν μη τι άλλο για μια ενδιαφέρουσα κίνηση της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, που δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα τμήματα.

Η ίδια, στις πρώτες της δηλώσεις στο site της ομάδας, ανέφερε: «Με έντονο το αίσθημα ευθύνης, αλλά και χαράς αποδέχτηκα την πρόσκληση της ΝΕΠ για την ένταξή μου στο προπονητικό team της γυναικείας ομάδας. Προτεραιότητα της ΝΕΠ είναι να συνεχίσει να είναι μία δεξαμενή παραγωγής σπουδαίων αθλητών και αθλητριών που αναβαθμίζουν το άθλημά μας και στελεχώνουν την Εθνική ομάδα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΝΕΠ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και να δεσμευτώ ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA