Παρίσι 2024: Πόλο ανδρών – Θοδωρής Βλάχος: «Κρατάμε τη σοβαρότητα»

Για πειστική πρεμιέρα της Εθνική ομάδας πόλο έκανε λόγο ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος!

by Aquafeed 24

Οι πρεμιέρες ελλοχεύουν κινδύνους και κρίυβουν παγίδες, όχι όμως για την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου εμφανίστηκε συγκεντρωμένο, σοβαρό και πειθαρχημένο κόντρα σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο όμως είναι δεδομένα η Ρουμανία και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο ολυμπιακό τουρνουά (14-7).

Λίγες στιγμές μετά την νίκη, ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε ικανοποιημένος στις δηλώσεις τους από το πρόσωπο που παρουσίασε η «Επίσημη Πετυχημένη» χωρίς να παραβλέψει σε αυτές τις δυσκολίες που έχουν προκύψει.

«Θέλαμε να κάνουμε μια πειστική εμφάνιση που θα μας βοηθήσει εν όψει των επόμενων παιχνιδιών. Σίγουρα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με την Ρουμανία, αφού διαθέτουμε πιο ποιοτική ομάδα. Ωστόσο, στην πρεμιέρα μιας μεγάλης διοργάνωσης και ειδικότερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες κρύβονται παγίδες. Όμως, ήμασταν σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και επικρατήσαμε του αντιπάλου μας σε όλα τα σημεία. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, από το οποίο κρατάμε την νίκη, τη συγκέντρωσή μας, την καλή μας άμυνα και την σοβαρότητα.

Νομίζω πως τα επόμενα παιχνίδια θα έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, οι αντίπαλοί μας είναι καλύτεροι και απαιτείται διαφορετική προσέγγιση. Αλλά κι εμείς διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κατάσταση που πήραν στα χέρια τους οι Έλληνες διεθνείς, μετακινώντας μέχρι και αυτοκίνητο, βίντεο που έγινε viral και έχει παίξει παντού στο εξωτερικό.

«Η αλήθεια είναι πως έχουν προκύψει πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα, χθες, κατά την επιστροφή μας από την πισίνα χρειαστήκαμε δυόμιση ώρες για να φθάσουμε στο ξενοδοχείο, ενώ πρόκειται για μια διαδρομή μισής ώρας».

Αργυρόπουλος-Κανακάκης: «Είχαμε άγχος…»

Λιγομίλητος ως συνήθως ο πιο… πειθαρχημένος παίκτης της  «γαλανόλευκης» όπως τον κατέδειξαν οι συμπαίκτες του, Μάνος Ζερδεβάς και Αλέξανδρος Παπανασταασίου, με ένα στόμα και μια φωνή στην κάμερα του #AQF24 πριν την αναχώρηση για το Παρίσι και πρώτος σκόρερ της πρεμιέρας, Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, βλέπει μπροστά.

«Είχαμε άγχος γιατί ήταν η πρεμιέρα μιας μεγάλης διοργάνωσης και αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που δεν είχε να χάσει τίποτα. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και με όπλο την άμυνα κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά.

Θα τα δώσουμε όλα και με αντίπαλο το Μαυροβούνιο. Θα είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε αυτό το μεγάλο ντέρμπι».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA