ΝΟ Χανίων: Δυναμώνει με Γρηγόρη Γιαννόπουλο

Την άμεση επάνοδό του στα «σαλόνια» της ελληνικής υδατοσφαίρισης ανδρών ψάχνει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

by Μάνος Φυρογένης

Στην Κρήτη και τα Χανιά δεν έχουν σκοπό να μείνουν για πολύ καιρό στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία και το δείχνουν με κάθε τρόπο. Ο υποβιβασμός της ανδρικής ομάδας από τα «σαλόνια» κόστισε στους ανθρώπους της ομάδας που θέλουν να δουν και πάλι, το γρηγορότερο δυνατό το τμήμα εκεί που ανήκει. Και το δείχνουν με κάθε τρόπο.

Μετά τον έμπειρο φουνταριστό Χάρη Χαραλαμπόπουλο που πιάνει Χανιά, μία ανάσα από εκεί βρίσκεται και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Ο έμπειρος περιφερειακός που επέστρεψε στο εγχώριο γίγνεσθαι μέσω του Άργη Καλάματας πριν από λίγους μήνες σεζόν και βοήθησε τα μέγιστα ούτως ώστε να πετύχουν οι νεοφώτιστοι τον στόχο της παραμονής, με ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο γύρο, αναμένεται και εκείνος να φορέσει στο σκουφάκι του ΝΟ Χανίων σύμφωνα με το #AQF24.

Πρόκειται για έναν μπαρουτοκαπνισμένο αθλητή στη μεγάλη κατηγορία, έναν σκόρερ ολκής που ξέρει να φορτώνει με συνέπεια τα αντίπαλα δίχτυα. Πέρασε πολλά χρόνια του αθλητικού του βίου στη Γλυφάδα, από όπου και ξεκίνησε ενώ έχει αγωνιστεί και για τους Πανιώνιο, ΠΑΟΚ. Ένα πολυεργαλείο που μπορεί να παίξει με ευχέρεια και στις δύο πλευρές, πολυτελείας ακόμα και για αρκετές ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Αναμφίβολα μία κίνηση που δείχνει τις διαθέσεις των Κρητικών ώστε η παρουσία τους στην Α2 να είναι σύντομη.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA