Στα Χανιά ετοιμάζουν ΒΟΜΒΑ με Χαραλαμπόπουλο

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής είναι ο ΝΟ Χανίων, δείχνοντας τις διαθέσεις του ενόψει της Α2 της νέας περιόδου!

by Μάνος Φυρογένης

Ο υποβιβασμός του ιστορικού και συχνά ανεφοδιαστικού κέντρου για τις μεγάλες ομάδες της πρωτεύουσας ΝΟ Χανίων, πείσμωσε όπως όλα δείχνουν τους ανθρώπους της ομάδας που θέλουν να δουν το τμήμα των ανδρών ξανά και άμεσα εκεί που ανήκει.

Για το λόγο αυτό οι Χανιώτες έχουν βάλει πλώρη να κλείσουν νωρίς τα κομμάτια του παζλ που θα τους εκτοξεύσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 στην Κρήτη είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν τη «βόμβα», ζεσταίνοντας τους πιστούς υποστηρικτές τους. Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος βρίσκεται μία ανάσα μακριά από το να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΝΟ Χανίων για την επόμενη σεζόν. Μία μεταγραφή που δείχνει και την τεράστια επιθυμία του Ναυτικού Ομίλου να διορθώσει τις όποιες ανορθογραφίες της προηγούμενης σεζόν επαναφέροντας την ομάδα στα «σαλόνια» της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Ένας «μπαρουτοκαπνισμένος» αθλητής που βοήθησε αρκετά τον Υδραϊκό την περασμένη χρονιά στην κατάκτηση της 8η θέσης του πρωταθλήματος. Έμπειρος, ικανός, με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και ευρωπαϊκή εμπειρία.

Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος που έχει αγωνιστεί σε ΝΟ Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκό, Εθνικό, Αργοστόλι, Γλυφάδα, Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΟΚ και Υδραϊκό αποτελεί μία κίνηση από το πάνω ράφι για την νευραλγική θέση των 2μ.

Στα Χανιά δεν καθησυχάζονται καθώς βρίσκονται σε συζητήσεις και με άλλους έμπειρους αθλητές, ικανούς να βοηθήσουν ούτως ώστε να έρθει η πολυπόθητη επιστροφή στην Α1 πόλο ανδρών σύντομα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA