Εθνική Εφήβων: Έδωσε μεγάλη μάχη, στο νήμα εκτός ημιτελικών η Ελλάδα!

by Aquafeed 24

Πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδα Εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αργεντινής, μένοντας στο νήμα εκτός ημιτελικών, καθώς γνώρισε την ήττα από την Ουγγαρία με σκορ 13-12. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα έδωσε και την ψυχή της στο ντέρμπι με τους Μαγυάρους, το οποίο κρίθηκε από το γκολ του Μπάλοζ στα 47 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και στην καλή άμυνα των Ούγγρων στο φινάλε στην προσπάθεια του Λυκούδη.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης βίωσαν την απογοήτευση για τον αποκλεισμό, όμως οφείλουν να δείξουν χαρακτήρα και αντιμετωπίζουν τις ΗΠΑ στις 23:30 για τις θέσεις 5-8.

Η Ελλάδα προηγήθηκε στο ξεκίνημα, αλλά και στη πορεία του ντέρμπι με 8-7, η Ουγγαρία όμως με αντεπίθεση πήρε τη πρωτοπορία στο σκορ με 12-9. Η «γαλανόλευκη» κατάφερε να ισοφαρίσει με δυο γκολ του Ζερβουδάκη και ένα του Καρατζά πριν δεχθεί το τελευταίο και καθοριστικό τέρμα.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 13-12

Οκτάλεπτα: 3-5, 4-2, 4-2, 2-3

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Μαυροβουνιώτης, Λυκούδης 4, Κόκκινος 1, Καρατζάς 2, Μπετχαβάς, Λασκαρίδης 1, Ζερβουδάκης 2, Μητράκης, Ζαχόπουλος, Σιαμάς 1, Μπελέσης, Κρατημένος, Χατζής 1.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA