Εθνική Εφήβων: Κόντρα στην Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου (Live Streaming)

Με το βλέμμα στραμμένο στην τετράδα και την ζώνη των μεταλλίων, η Εθνική Εφήβων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ουγγαρίας στο Παγκόσμιο του Μπουένος Άιρες.

by Μάνος Φυρογένης

Το πιο σημαντικό – μέχρι το επόμενο – και δίχως αύριο αν θέλει να φύγει φορτωμένη από την Αργεντινή, παιχνίδι της δίνει η Εθνική Ομάδα των Εφήβων το βράδυ της Κυριακής, ξημερώματα Δευτέρας.

Τα παλικάρια του Ηλία Μαχαίρα που πέρασαν δίχως προβλήματα από τον σκόπελο του πρώτου νοκ άουτ με αντίπαλο την Νέα Ζηλανδία, θα παίξουν με τους Μαγυάρους με φόντο την τετράδα του Παγκοσμίου.

Η «γαλανόλευκη» ξεκίνησε φορτσάτη απέναντι στην Ισπανία, ηττήθηκε στα δύο επόμενα παιχνίδια του ομίλου στο νήμα (Ιταλία και Κροατία) ενώ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της ομάδας από την Ωκεανία. Οι πρωταθλητές Ευρώπης μετρούν σε 4 παιχνίδια δύο νίκες και η πιο μεγάλη ώρα για να δείξουν στο νερό τον τίτλο που φέρουν μαζί τους στην Λατινική Αμερική, είναι τώρα.

Οι Ούγγροι από την άλλη δεν χρειάστηκαν τα playoffs αφού ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από τη Σερβία (13-12) όμως επικράτησαν στο νήμα του Μαυροβουνίου (10-9) και άνετα των ΗΠΑ (19-13) για να περάσουν στην 8άδα απευθείας.

Ο προημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 19:00 ώρα Αργεντινής (01:00 Ελλάδος).

Τα στατιστικά του Αγώνα ΕΔΩ

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους: Χρήστο Σιαμά, Κωνσταντίνο Ζαχόπουλο, Δημήτρη Κρατημένο, Ορέστη Ζερβουδάκη, Δημήτρη Χατζή, Κωνσταντίνο Μπελέση, Νίκο Αλευρά, Θωμά Μπετχαβά, Σπυθολέων Καρατζά, Χρήστο Λασκαρίδη, Γιάννη Μαυροβουνιώτη, Γιώργο Μητράκη, Παναγιώτη Μαραγκουδάκη, Σπύρο Λυκούδη και Ιωσήφ Κόκκινος.

Τους συνοδεύουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο Σπύρος Μίντζης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA