Πανιώνιος: Ανανέωσε Γούνα, Μουρίκη, Γαλανίδη και κοιτάζει ψηλότερα!

Κρατάει τα βαριά χαρτιά για έναν ακόμη χρόνο ο «Ιστορικός», δένοντας τους Γούνα, Μουρίκη και Γαλανίδη.

by Κώστας Παππάς

Το κυανέρυθρο σκουφάκι του Πανιωνίου θα φορούν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο τρία από τα πιο σημαντικά μέλη της ομάδας, λύνοντας τα χέρια του Κώστα Δήμου στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Ο λόγος για τους Κώστα Γαλανίδη, Κώστα Μουρίκη και Αλέξανδρο Γούνα που συμφώνησαν με την διοίκηση του συλλόγου για να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Με τον τρόπο αυτό η ομάδα της Πλατείας έδωσε κάθε λόγο στους φιλάθλους της ομάδας να νιώσουν ικανοποίηση για τις βλέψεις που υπάρχουν στο τμήμα ενόψει της νέας σεζόν. Τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά από τον ίδιο τον Πανιώνιο που κοιτάζει ψηλότερα και αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Οι ανανεώσεις συνεχίζονται για την ομάδα των Ανδρών. Το κτίσιμο της ομάδας των Ανδρών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και έχουμε νέες ανανεώσεις. Οι Κώστας Γαλανίδης, Αλέξανδρος Γούνας και Κώστας Μουρίκης (δεν χρειάζονται παραπάνω συστάσεις και για τους τρεις), θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην ομάδα και τη νέα σεζόν.
Αλέξανδρε, Κώστα και Κώστα χαιρόμαστε που θα τα λέμε για μια ακόμη χρονιά και σας ευχόμαστε επίσης ότι το καλύτερο για τη νέα σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες και διακρίσεις!!!»

Πρόκειται αναμφίβολα για τρεις ποιοτικότατους παίχτες με πολλές παραστάσεις τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Εθνικής Ομάδας, έχοντας διατελέσει μέλη της γαλανόλευκης επί σειρά ετών. Εμείς με την σειρά μας να τους ευχηθούμε να έχουν υγεία και να βοηθήσουν τους κυανόλευκους να εκπληρώσουν τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA