Εθνικός: Πλησιάζει ο Ορέστης Σαλάχας στον «κυανόλευκο» πάγκο

by Aquafeed 24

Γοργά αλλάζουν τα δεδομένα στο γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιά, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τις «κυανόλευκες» στον τελικό του FINAL 4 κόντρα στον Ολυμπιακό στον Λαιμό.

Παρά την τεράστια επιτυχία, ακολούθησε η αποχώρηση του Δημήτρη Κολοβού από όλες τις αρμοδιότητες που κατείχε στο τμήμα και εν συνεχεία έγινε γνωστή η αλλαγή πλεύσης και πορείας του Εθνικού Πειραιά για το άμεσο μέλλον. Αυτό συνδυάστηκε με την αποχώρηση του Στέφανου Λέανδρου από τον «κυανόλευκο» πάγκο, καθώς και του προπονητικού επιτελείου, όπως έχει διαρρεύσει.

Ο Όμιλος επιχειρεί να περάσει ομαλά στη νέα σελίδα και  σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, έχει τείνει χείρα συνεργασίας στον Ορέστη Σαλάχα. Ο ταλαντούχος προπονητής πλησιάζει στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού Πειραιά, όμως περισσότερα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες. Η τελευταία εμπειρία του Σαλάχα ήταν στην εθνική Κίνας μαζί με τον Χάρη Παυλίδη και τον Κώστα Χατζηδάκη, ενώ ο τελευταίος σταθμός της προπονητικής του καριέρας στην Ελλάδα ήταν ο ΑΝΟΓ, όπου γνώρισε μεγάλες επιτυχίες.

Στον Εθνικό, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο Σαλάχας δεν θα έχει άγνωστα πρόσωπα δίπλα του, καθώς θα συνεργαστεί με έναν άνθρωπο που έχουν συμπλεύσει μαζί στο παρελθόν και η θέση του θα αφορά την οργάνωση της ομάδας, καθώς και με αθλήτριες που έχει δουλέψει μαζί τους στο πρόσφατο παρελθόν.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA