Μεγάλο διπλό του Πανιωνίου στη Θεσσαλονίκη με ανατροπή

by Μάνος Φυρογένης

Ο Πανιώνιος τα… χρειάστηκε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, έπρεπε να μοχθήσει για να κατηφορίσει με το διπλό όμως έστω και έτσι τα κατάφερε με εξαιρετική τελευταία περίοδο (8-6). Ανέβηκε στους 12 βαθμούς ο “Ιστορικός” με την τρίτη του απόδραση σε 4 προσπάθειες, αξιόμαχες οι “ασπρόμαυρες” που λύγισαν στο φινάλε, έχοντας σε πολύ μεγάλη ημέρα την Εντίνα Γκανγκλ κάτω από τα δοκάρια, με τη θρυλική Μαγυάρα να αποκρούει και δύο πέναλτι.

Συνεχίζει την… αναρρίχηση ο Πανιώνιος μετά την 3η αγωνιστική και την εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό. Τα κορίτσια του Τάσου Παπαναστασίου μετά το διπλό στην Πάτρα και την εντός έδρας επικράτησε επί της ΑΕΚ, έκαμψαν τη σθεναρή αντίσταση και του έτερου “δικεφάλου” για να πιάσουν τη Γλυφάδα στους 12 βαθμούς. Αντίθετα οι “ασπρόμαυρες” που οδηγούσαν την κούρσα του σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, έμειναν στους 3 βαθμούς και έχουν αρχίσει να νιώθουν κάπως άβολα.

Η Ευαγγελία Λούδη έβαλε μπροστά στο σκορ τον “Ιστορικό” στις αρχές της τελευταίας περιόδου για να απαντήσει η Παρασκευοπούλου και να φέρει και πάλι το ματς στην ισορροπία. Παρόλα αυτά ο Πανιώνιος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, μιας και η clutch Μαρία – Άννα Μαστρόκαλλου με δύο δικά της τέρματα, καθόρισε την τελική νικήτρια ομάδα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 0-1, 1-3

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου 1, Τζελέπη, Χρονοπούλου, Ντάσιου, Γραικού 1, Γιαμπασάκου 1, Φραγκιά 1, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 1, Νιαρχάκου 1, Λεριώτη, Κολτσίδα, Χριστοφορίδου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Ασκεβ, Υφαντή, Πόλιακ, Κοτσάφτη-Απέργη, Μαστρόκαλλου 3, Ευαγγελία Λούδη 1, Κώτσια 1, Ελένη Πάτερου 2, Δήμητρα Παπαναστασίου, Δουλή 1, Κάτσιου, Μουζή, Καραγιάννη.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Καρούλης

Αλυτάρχης: Γιώργος Βορδουνάς

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA