Δυνατό παιχνίδι για τρία οκτάλεπτα και.. απόλυτος Πανιώνιος κόντρα στην ΑΕΚ!

by Aquafeed 24

Συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στην Α1 ανδρών ο Πανιώνιος, ο οποίος πέτυχε το 6/6 στον Β’ Όμιλο του πρωταθλήματος και έφθασε τους 18 βαθμούς, επικρατώντας της ανταγωνιστικής ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ 15-7

Το παιχνίδι αποτέλεσε ντέρμπι για τρία οκτάλεπτα, με την ΑΕΚ να κοιτάζει στα μάτια τον «Ιστορικό», ο οποίος ωστόσο βρήκε τις λύσεις από τα τελευταία δευτερόλεπτα του τρίτου οκταλέπτου, έως το φινάλε της αναμέτρησης για να φθάσει στην επικράτηση με αποτελεσματική άμυνα και επιθετικό ξέσπασμα στο δεύτερο μισό του αγώνα. Σημειώνεται ότι η Ένωση δεν είχε στον πάγκο της τον τιμωρημένο Νίκο Βενετόπουλο, ενώ παρά την πολύ καλή εμφάνιση παρέμεινε στους έξι βαθμούς.


Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με πέναλτι του Μοσκόφ, για να ισοφαρίσει η ΑΕΚ σε παίκτη παραπάνω σε 1-1 με τον Βούκσεβιτς, ενώ ο Γκιουβέτσης σε παραπάνω κατάφερε να γράψει το 2-1 για τον «Ιστορικό», αμέσως μετά. Στη συνέχεια, ο Παπάκος με γυριστό έγραψε το 3-1 για τον Πανιώνιο, ενώ σε παίκτη λιγότερο ο Γαλανίδης κράτησε το σκορ στην ίδια τιμή λίγο αργότερα, με τον «Ιστορικό» να βρίσκει γκολ σε δικό του παραπάνω με τον Γκιουβέτση για το 4-1.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου, η ΑΕΚ μείωσε με 6μ. σε 4-2, με τον Μοσκόφ να βρίσκει δίχτυα για τον Πανιώνιο σε παραπάνω για το 5-2, με τον Κοκκινάκη από τα δέκα μέτρα να μειώνει σε 5-3, σε ένα σουτ που άλλαξε πορεία σε μπλοκ και κατέληξε εντός εστίας. Εν τούτοις, ο Χρήστος Σιαμάς με δυνατό σκαστό κατάφερε να μειώσει στο γκολ για την ΑΕΚ.


Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Κοπελιάδης στη λήξη του χρόνου επίθεσης έγραψε το 6-4 για τον Πανιώνιο, με την ΑΕΚ να κερδίζει αποβολή αμέσως μετά και τον Καραμπέτσο να καλεί τάιμ άουτ. Στο παραπάνω, η ΑΕΚ δεν πρόλαβε να εκδηλώσει προσπάθεια, ενώ η Ένωση έχασε ακόμη δύο σημαντικές ευκαιρίες, με τον Γαλανίδη να αποκρούει δις. Εν τούτοις, ο Βέκκος στο 1:15 μείωσε σε 6-5 με δυνατό σουτ από την περιφέρεια, όμως ο Πανιώνιος βρήκε άμεσα την απάντηση από τα 2μ. για το 7-5 στα 49 δευτερόλεπτα. Στα τελευταία δευτερόλεπτα και ύστερα από τάιμ άουτ, ο Γκιουβέτσης με φοβερό 6μ. σουτ κατάφερε να γράψει το 8-5 για τον Πανιώνιο.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ύστερα από τάιμ άουτ ο Παπάκος σκόραρε σε ένα υπέροχο παραπάνω του Πανιωνίου για το 9-5 και ο «Ιστορικός» έδειχνε να κλειδώνει τη νίκη. Μάλιστα ο Καλαϊτζής με σουτ από την περιφέρεια σημείωσε το 10-5 για τον Πανιώνιο, ενώ σε παραπάνω ο Πανιώνιος βρήκε ξανά δίχτυα αμέσως μετά για το 11-5. Λίγο αργότερα, ο Μοσκόφ έκλεψε τη μπάλα και σκόραρε στην κόντρα για το 12-5. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 15-7.

 

Στον πάγκο της ΑΕΚ δεν ήταν ο Νίκος Βενετόπουλος, λόγω τιμωρίας. Από τον Πανιώνιο έλειπαν Γούνας και Μουρίκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ 15-7

Οκτάλεπτα: 4-1, 1-3, 3-1, 7-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 4, Παπάκος Ι. 3, Πουλιάσης, Καλαϊτζής 2, Μοσκόφ 3, Σοφός 1, Μπαγιούμη, Ουκρόπινα, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΑΕΚ (Φίλιππος Καταμπέτσος): Ασβέστης, Βέκκος 2, Σταμέλος, Κοκκινάκης 1, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς Αλ., Σιαμάς Π. 1, Ζαχόπουλος, Τουρκομένης, Σιαμάς Γ., Αράγια, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 2, Μαρινάγης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Ταγρές

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA