«Σεφτέ» για τον ΝΟ Χανίων με υπογραφή Καβαγκούτσι!

by Γιώργος Χρήστου

Με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Κάκο Καβαγκούτσι που πέτυχε έξι τέρματα και τα δύο τελευταία με πέναλτι του ΝΟ Χανίων, η κρητική ομάδα επικράτησε με 13-12 του ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Το σύνολο του Γιώργου Κατσουλάκη πήρε την πρώτη του νίκη και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλονικές που επέστρεψαν αρκετές φορές στο παιχνίδι και πήραν και το προβάδισμα (11-10) με την Μαρία Ντάσιου σε παίκτρια παραπάνω δε κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα και παρέμειναν στους τρεις βαθμούς.

ΝΟ Χανίων – ΠΑΟΚ 13-12

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΝΟ Χανίων μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και εκμεταλλευόμενο την έδρα του προηγήθηκε με 3-0 χάρη σε τέρματα της Κάκο Καβαγκούτσι από τη περιφέρεια, της Νίκη Τσιουγκρή από τη φουνταριστό και της Ειρήνη Γλυνιαδάκη αλλά ο ΠΑΟΚ με δύο γρήγορα τέρματα των Ιουλιάνα Κοντονή σε παραπάνω και Παρασκευή Γκραίκου από τη περιφέρεια μείωσαν σε απόσταση αναπνοής (3-2).

Στη δεύτερη περίοδο το σύνολο της Χρύσας Χατζέλη έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τέρμα της Ηλιάνα Παρασκευοπούλου αλλά οι γηπεδούχες με ένα σερί 3-0 έκαναν το 6-3 χάρη σε τέρματα της Κάκο Καβαγκούτσι από τη περιφέρεια, της Κλεάνθη Πενταράκη και Νίκη Τσιουγκρή, όμως η Ιουλιάνα Κοντονή από την περιφέρεια έκανε το 6-4.

Στο τρίτο οκτάλεπτο που ήταν και το πιο παραγωγικό του αγώνα αφού οι Κρητικές στη μεγαλύτερη διάρκεια του είχαν σταθερά προβάδισμα τριών τερμάτων αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει σε απόσταση αναπνοής (10-9). Αρχικά η Κακό Καβαγκούτσι με πέναλτι έκανε το 7-4, ενώ η Ιουλιάνα Κοντονή μείωσε σε 7-5 σε παίκτρια παραπάνω αλλά και πάλι η Γιαπωνέζα από την περιφέρεια ανέβασε το δείκτη της διαφοράς στα τρία τέρματα (8-5). Παρόλα αυτά οι Θεσσαλονικές μείωσαν σε 8-6 χάρη σε τέρμα της Αθηνάς Κολτσίδα αλλά η Νίκη Τσιουγκρή από τη φουνταριστό έκανε το 9-6, ενώ και πάλι η Μαρία Ντάσιου μείωσε σε 9-7. Εν συνεχεία η Φάρκας από την περιφέρεια έκανε το 10-7 αλλά ο ΠΑΟΚ με δύο γρήγορα τέρματα της Ηλιάνα Παρασκευοπούλου και της Μαρίας Ντάσιου μείωσε σε 10-9.

Στη τελευταία περίοδο ο ΠΑΟΚ πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα (11-10) χάρη σε τέρματα της Ιουλιάνας Κοντονή με πέναλτι και Μαρίας Ντάσιου σε παίκτρια παραπάνω αλλά οι γηπεδούχες με την Αναστασία Παπασηφάκη ισοφάρισε σε 11-11. Παρόλα αυτά η Ιουλιάνα Κοντονή με το πέμπτο της προσωπικό τέρμα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα (12-11) με πέναλτι αλλά η Κάκο Καβαγκούτσι με δύο πέναλτι έδωσε την πρώτη νίκη για το ΝΟ Χανίων στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 4-5, 3-3

ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας 1, Φουράκη, Παπασηφάκη 1, Τσιουγκρή 3, Ζαχαράκη, Καβακούτσι 6, Καραδάκη. Αικ. Κουνδουράκη, Γράσσου, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη 1, Βούλγαρη

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου 1, Τζελέπη, Κολτσίδα 1, Ντάσιου 4, Γραικού 1, Γιαμπασάκου, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 5, Νιαρχάκου, Λεριώτη

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA