Δυνατό παιχνίδι, «διπλό» Περιστερίου στη Χίο και 3/3 νίκες!

by Aquafeed 24

Το «Ιωνικό» κολυμβητήριο Χίου φόρεσε ξανά τα γιορτινά του για να υποδεχθεί την εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο και τον ΓΣ Περιστερίου για τον Α’ Όμιλο της Α1 ανδρών.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-13

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, σε μια από τις πιο έντονες έδρες του πρωταθλήματος παραδοσιακά, ο ΓΣ Περιστερίου κατάφερε από το 3ο οκτάλεπτο και έπειτα να περιορίσει σημαντικά τους Χιώτες επιθετικά και σιγά-σιγά να βάλει τις βάσεις για τη νίκη, σε μια επικράτηση που τον φέρνει στους εννέα βαθμούς, με το απόλυτο των τριών επικρατήσεων σε τρεις αναμετρήσεις. Από την άλλη, η αξιόμαχη ομάδα του Μάκη Βολτυράκη παρέμεινε χωρίς συγκομιδή, αλλά δείχνει ότι στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα αποτελέσει σημαντική απειλή για πολλές ομάδες. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης και σε ακόμη ένα παιχνίδι για το Περιστέρι, ο Άγγελος Φώσκολος με τέσσερα γκολ, ενώ ακολούθησε ο Μανώλης Πρέκας με τρία.


Πολύ δυνατά ξεκίνησε η αναμέτρηση στο «Ιωνικό» κολυμβητήριο Χίου, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 2-2 μετά τα πρώτα τέσσερα λεπτά, ενώ στο 2:35 ο Κώστας Κουκουμάκης έφυγε στην κόντρα και έβαλε μπροστά την ομάδα του Κώστα Λούδη, η οποία αξιοποίησε τη ζώνη ανάμεσα που χρησιμοποιούσε. Στο 1:21 ο ΝΟ Χίου κέρδισε πέναλτι και στην εκτέλεση ο Διονύσης Θεοδόσης ισοφάρισε σε 3-3 για την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη. Αμέσως μετά, ο Φώσκολος κέρδισε αποβολή στα 2μ. και στο παραπάνω ο Μανώλης Πρέκας από δεξιά κατάφερε στα 39 δευτερόλεπτα να γράψει το 3-4.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι δύο άμυνες ανέβασαν την απόδοσή τους, όμως στο 3:47 ο Πρέκας από δεξιά εκ νέου κατάφερε να σημειώσει το 3-5 για το Περιστέρι. Λίγο μετά ο Αγιωργούσης από ωραία πάσα του Θεοδόση μείωσε σε 4-5 για τη Χίο, σκορ το οποίο έκλεισε τη δεύτερη περίοδο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Μανώλης Πρέκας που βρισκόταν σε υπέροχη ημέρα, κατάφερε να βρει δίχτυα για ακόμη μια φορά, γράφοντας το 4-6, ενώ ακολούθησε αποβολή που κέρδισε ο Αγιωργούσης και τάιμ άουτ του Μάκη Βολτυράκη. Στο παραπάνω της Χίου, ο ΝΟΧ είχε δοκάρι και το 4-6 παρέμεινε ανέγγιχτο έως ότου ο Γιάννης Μπεριστιάνος με μπάσιμο στο 4:34 καταφέρει να γράψει το 4-7, ενόσω υπήρχε διπλή αποβολή, από μια για κάθε ομάδα. Μετέπειτα, ο ΝΟΧ είχε ξανά δοκάρι σε παραπάνω, χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία για να μειώσει, ενώ στο 3:42 ο Φώσκολος κέρδισε αποβολή και στο παραπάνω ο Ντανίλο Άτζιτς γράψει το 4-8. Εν τούτοις, στο 3:08 ο Νικόδημος Αγιωργούσης με δυνατό σουτ από την περιφέρεια νίκησε τον Χόλαντ και μείωσε σε 5-8 για τη Χίο, όμως αμέσως μετά με φοβερό γυριστό ο Άγγελος Φώσκολος σημείωσε το 5-9 για τον ΓΣ Περιστερίου. Στη συνέχεια ο Μιμίδης κέρδισε αποβολή στα 2μ. όμως στο παραπάνω της Χίου υπήρξε παράβαση 2μ., ενώ παραπάνω έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα και το Περιστέρι.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η Χίος κέρδισε πέναλτι και ο Πανταζόπουλος δεν κατάφερε να ευστοχήσει οριακά, ενώ στη συνέχεια ο Χρυσοσπάθης κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος εκτέλεσε για το 5-10. Λίγο μετά ο Αγιωργούσης μείωσε σε 6-10, ενώ στο 4:15 σε παίκτη παραπάνω ο Χρήστος Μπιτσάκος από δεξιά έγραψε το 6-11. Αμέσως μετά, ο Μιχάλης Καρακούρος σε παίκτη παραπάνω μείωσε εκ νέου για τους Χιώτες σε 7-11, όμως στο 2:26 ο Φώσκολος κέρδισε ποινή χωρίς τη μπάλα και ο ίδιος από κοντά έγραψε το 7-12 για το Περιστέρι. Ο Κώστας Λούδης στο 4ο οκτάλεπτο πέρασε και τον Αρίστο Αναγνώστου στο τέρμα της ομάδας του, στη θέση του Χόλαντ, ενώ στο τελευταίο δίλεπτο ο Φώσκολος σκόραρε ξανά για το 7-13!

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-13

Οκτάλεπτα: 3-4, 1-1, 1-4, 2-4.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης Στ., Τσικοβάνι, Καρακούρος Μ. 1, Καλαργυρός, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Γκάγκουλιτς, Πανταζόπουλος 1, Μαρουλάς, Αμπαζής, Αγιωργούσης 4, Κοτσαμπάς, Γιανναράς, Μπόης, Φρυδάς.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας 3, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης 1, Άντζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 4, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Οδυσσέας Μαράτσος

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA