Συνεχίζουν στον Άρη οι Ζαρκαντζάς και Σολογάνης!

by Aquafeed 24

Δυναμικά στο πεδίο των ανανεώσεων έχει μπει ο Άρης Θεσσαλονίκης, με τον Κώστα Παυλίδη να παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας και τους Θοδωρή Ζαρκαντζά και Δημήτρη Σολογάνη να συνεχίζουν την πορεία τους στα «κιτρινόμαυρα», όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση για τον Σολογάνη:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σολογάνη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο Δημήτρης Σολογάνης γεννήθηκε στις 03/12/1997 και αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού. Είναι χαρακτηριστικό ότι αποτελεί τον πιο παλιό παίκτης του ΑΡΗ, αφού θα φορέσει το κιτρινόμαυρο σκουφάκι για 8η συνεχόμενη σεζόν!

Ο 25χρονος περιφερειακός ξεκίνησε την καριέρα του στα Χανιά το 2013 και τρία χρόνια αργότερα έπαιξε για πρώτη φορά στον ΑΡΗ, στο δυναμικό του οποίου ανήκει αδιάλειπτα από το 2016.

Η ανακοίνωση για τον Ζαρκαντζά:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ζαρκαντζά για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο πολύπειρος αμυντικός θα αγωνιστεί στον ΑΡΗ για 5η συνεχόμενη χρονιά. Μετά από μία μακρά θητεία σε πολλές ομάδες της Υδατοσφαίρισης, αποκτήθηκε από την ομάδα μας το 2019από τον ΟΦΘ, και έκτοτε φορά αδιάλειπτα το κιτρινόμαυρο σκουφάκι. Ο Ζαρκαντζάς θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΑΡΗ για μία επιτυχημένη πορεία την ερχόμενη σεζόν.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA