Αθλητικός σεβασμός μεταξύ Απόλλωνα και Τεράσα!

by Aquafeed 24

Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Οι αξίες του και τα ιδανικά που πρεσβεύει είναι εκείνα που συνάδουν απόλυτα με όλα όσα αντιπροσωπεύει ως Σύλλογος ο Απόλλων Σμύρνης.

Την περασμένη Τετάρτη το Σεράφειο κολυμβητήριο, στον 1ο Τελικό του Challenger Cup, ήταν κατάμεστο από άκρη σ’ άκρη. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της «ελαφράς ταξιαρχίας» ήταν… καυτή, μαγική και παράλληλα γιορτινή.

Οι περίπου 10 Ισπανοί φίλαθλοι της Τεράσα έγιναν έναν με τον κόσμο του Απόλλωνα, φωτογραφίζονταν μαζί τους και ενίσχυσαν την ομάδα τους, απολαμβάνοντας κι εκείνοι ένα σπουδαίο τελικό, που εξελίχθηκε σε μεγάλο ντέρμπι!

Μέσα στο νερό οι «μάχες» που δόθηκαν ήταν σκληρές, πραγματικά σκληρές αλλά μέσα στα αθλητικά πλαίσια που οδήγησαν στο τέλος τους παίκτες των δύο ομάδων να αγκαλιάζονται μέσα στην πισίνα.

Κι εκείνους της Τεράσα στο φινάλε, μαζί με τους αθλητές του Απόλλωνα, να χειροκροτούν τους φιλάθλους για τη μοναδική τους παράσταση στην κερκίδα.

Ο αθλητισμός είναι γιορτή και αποδείχτηκε περίτρανα στο Σεράφειο. Ό αρχηγός της Τεράσα, Ρίκαρντ Αλαρκόν (Νο 4 στο σκουφάκι), ανέβασε βίντεο στο Instagram με τα αναμμένα καπνογόνα στο φινάλε και με τα τραγούδια των οπαδών του Απόλλωνα, που χειροκροτούνταν από τους Ισπανούς παίκτες, ανταποδίδοντας κι εκείνοι το χειροκρότημα.

Σε αυτήν την ανάρτηση ο Αλαρκόν έγραψε: «Χάσαμε 12-11 στο πρώτο ματς, αλλά σας περιμένουμε στο δεύτερο στη δική μας κόκκινη… κόλαση. Τέσσερις περίοδοι έμειναν ακόμη στο σπίτι. Θα σας δούμε το Σάββατο 29 Απριλίου στις 18:00 (ώρα Ισπανίας, στις 19:00 Ελλάδας η έναρξη του δεύτερου Τελικού)».

Εμείς θα είμαστε εκεί και σας υποσχόμαστε μία ακόμη δυνατή μονομαχία μέσα στο νερό έχοντας τη συμπαράσταση και των δικών μας εκδρομέων φιλάθλων, που είναι έτοιμοι για πολύ τραγούδι στην κερκίδα.

Για έναν ακόμη σπουδαίο Τελικό – γιορτή με την κούπα στο… φόντο να περιμένει τον κάτοχό της!

Φωτογραφίες: Σεβαστή Βρακατσέλη, Βαγγέλης Ζαρδής, Δημήτρης Φωτεινόπουλος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA