Απόλυτος πρωταγωνιστής και πάλι ο Αργυρόπουλος – «Έσπασε το ρόδι» η Σαμπαντέλ!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Έκτη αγωνιστική τέλος στο Champions League! Σαν να μην έφτανε ο… χαμός που δημιουργήθηκε στον Α’ Όμιλο, ήρθαν τα παιχνίδια του Β’ και… έδεσαν αφού πλέον στη βαθμολογία τα πράγματα είναι όλα ανοικτά πλέον σχεδόν για όλους. Με τη Μπρέσια να συνεχίζει απτόητη και την Φερεντσβάρος να επικρατεί με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Στέλιο Αργυρόπουλο της λαβωμένης Νόβι Μπέογκραντ που παρατάχθηκε χωρίς Βλαχόπουλο και Σκουμπάκη ελέω μικροτραυματισμών, τη Σαμπαντέλ να κάνει «σεφτέ» και την Όρβοσι μετατρέπει την έδρα της σε κάστρο, όλος ο όμιλος είναι στα «κόκκινα».

ΣΠΑΝΤΑΟΥ 04 – ΜΠΡΕΣΙΑ 10-16

Μπορεί η Σπαντάου του Σάκη Κεχαγιά να πάλεψε απέναντι στα «θηρία» των Ιταλών, όμως οι παίκτες του Αλεσάντρο Μπόβο, δίνοντας περισσότερη βάση αυτή τη φορά στην επίθεση, αφού τα 10 γκολ που δέχτηκαν δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, έχτισαν τμηματικά τη διαφορά σε όλο το παιχνίδι και έφυγαν με τη νίκη από τη Γερμανία. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο επιθετικό σκέλος ήταν ο Εντοάρντο Ντι Σόμα με 5 τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 2-4, 2-3, 3-4

  ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΝΟΒΙ ΜΠΕΟΡΓΚΡΑΝΤ 14-12

Παρά την δυναμική εκκίνηση της ομάδας του Ζίφκο Γκόσιτς στο πρώτο οκτάλεπτο, που παρατάχθηκε χωρίς του Πιέτλοβιτς, Γιάκσιτς, Βλαχόπουλο και Σκουμπάκη, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης έχοντας πρωταγωνιστή για ακόμη ένα παιχνίδι τον τρομερό Στέλιο Αργυρόπουλο, ο οποίος πέτυχε για ακόμη μία φορά το τελευταίο τέρμα της ομάδας του, κάνοντας το 14-11 που ουσιαστικά έκρινε και οριστικά την υπόθεση νίκη, με τον Ντούσαν Μάντιτς να μειώνει από το πέναλτι σε 14-12 που ήταν και το τελικό σκορ. Αρχισκόρερς του παιχνιδιού ήταν οι δύο προαναφερόμενοι, με τον Έλληνα και τον Σέρβο διεθνή να έχουν από τέσσερα γκολ έκαστος.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 5-2, 5-4, 3-3

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΜΑΡΣΕΙΓ 13-11

«Έσπασε» επιτέλους το ρόδι για τους Καταλανούς που είχαν ξαναψάξει τη νίκη στη διοργάνωση αλλά τελικά αυτή ήρθε στην 6η αγωνιστική απέναντι στην πρωταθλήτρια Γαλλίας Μαρσέιγ. Η ομάδα του Κουίμ Κολέ μπήκε δυναμικά από την αρχή, πήρε σημαντική διαφορά και δεν υπέκυψε στην αντεπίθεση στων Γάλλων στο δεύτερο ημίχρονο κατακτώντας το πρώτο τους τρίποντο, έχοντας σε καταπληκτική μέρα επιθετικά τον Σέρτζι Καμπάνας, ο οποίος έβλεπε το τέρμα… τεράστιο πετυχαίνοντας 7 γκολ!

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-2, 3-4, 3-4

ΟΡΒΟΣΙ – ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ 9-9

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα που έκανε η ομάδα του Κώστα Κάκκαρη στην Ουγγαρία, προηγούμενη της σκληροτράχηλης ομάδας του Ντάνιελ Βάργκα, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στην διεκδίκηση του αγώνα, σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε πολλές δυνατές μονομαχίες και ήταν δύσκολο για κάποιον από τους δύο να ξεφύγει στο σκορ και τελικά οι πόντοι μοιράστηκαν. Πρώτος σκορερ στην αναμέτρηση δεν υπήρχε με 7 παίκτες να έχουν από δύο γκολ. Η Όρβοσι έφτασε μάλιστα κοντά στη νίκη όμως ένα εξάμετρο του Μάρο Γιόκοβιτς 40″ πριν τη λήξη, «έγραψε» το τελικό 9-9.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 3-2, 3-1, 2-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Β’ ΟΜΙΛΟΥ:

  1. ΜΠΡΕΣΙΑ 15
  2. ΝΟΒΙ ΜΠΕΟΓΚΡΑΝΤ 13
  3. ΦΕΡΕΤΝΤΣΒΑΡΟΣ 12
  4. ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ 8
  5. ΟΡΒΟΣΙ 6
  6. ΣΠΑΝΤΑΟΥ 5
  7. ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ 4
  8. ΜΑΡΣΕΙΓ 4

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA