ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΒΗΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!

by Aquafeed 24

«Εδώ είναι το σπίτι μας», βγήκε από τα χείλια των παικτών του Πανιωνίου, λίγα δευτερόλεπτα πριν την έναρξη της σημαντικής αναμέτρησης με την Οραντέα για τον πρώτο προημιτελικό του LEN Euro Cup και με ώθηση από τους εκατοντάδες «Πάνθηρες», ο «Ιστορικός» του Κώστα Δήμου μπήκε με πίστη και αυτοπεποίθηση κόντρα στους Ρουμάνους για να δείξει ποιος είναι το… αφεντικό στο συγκεκριμένο ζευγάρι της διοργάνωσης.

Η Οράντεα είναι μια αξιόλογη ομάδα, με δυνατά κορμιά, κάτι το οποίο αυξάνει την κούραση σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι, όμως ο Πανιώνιος είχε περισσότερη ποιότητα, περισσότερο πάθος από το πρώτο δευτερόλεπτο και κυρίως οξυδέρκεια σε κρίσιμα σημεία, έχοντας στο νου να χτίσει όσο μεγαλύτερη διαφορά μπορεί. Έτσι λοιπόν, o «Ιστορικός», μέσα στην καυτή έδρα του έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Euro Cup και θα ταξιδέψει στην Οραντέα για έναν δύσκολο επαναληπτικό, με στόχο να διατηρήσει την υπέρ του (σημαντική) διαφορά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΡΑΝΤΕΑ 10-5

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

Τη Νέα Σμύρνη στο πόδι σήκωσε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Γιάννης Παπάκος, ο οποίος με φανταστικό γύρισμα από το φουνταριστό έγραψε το 1-0, ενώ το 2-0 ήρθε σε παίκτη παραπάνω με επίμονη προσπάθεια του Γρηγόρη Καπετανάκη από το δεύτερο δοκάρι. Οι Ρουμάνοι μείωσαν σε παραπάνω με τον έμπειρο Τιμπέριου Νεγκρεάν, ενώ αμέσως μετά ο υψηλόσωμος πορτιέρε της Οράντεα, Φλορίν Τικ έκανε δύο μεγάλες αποκρούσεις κρατώντας το σκορ στην ίδια τιμή. Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να σκοράρει σε παίκτη παραπάνω, με το σουτ του Κοπελιάδη να περνάει για λίγο εκτός, ενώ και στη συνέχεια ο «Ιστορικός» έχασε ευκαιρια σε παραπάνω. Η ελληνική ομάδα είχε καλή λειτουργία στο λιγότερο στο πρώτο οκτάλεπτο και με βάση την άμυνα της θα έμπαινε και στη δεύτερη περίοδο. Το γεγονός ότι ο Κώστας Δήμου επέλεξε ζώνη ανάμεσα στο ξεκίνημα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αιφνιδίασε τους Ρουμάνους.

Στη δεύτερη περίοδο, ο Αντρέα Μπιτάτζε στην κόντρα κέρδισε πέναλτι και ο αρχηγός, Αλέξανδρος Γούνας έγραψε το 3-1, με τον Γκεόργκε να μειώνει στο 5:12 με μικρό μπάσιμο από δεξιά και ενόσω νωρίτερα ο Νταλάπας που είχε φύγει στην κόντρα δεν πήρε τη μπάλα σωστά για να πάει στο 1/1. Εν τούτοις, ο Γιάννης Παπακος αμέσως μετά με το 2ο προσωπικό του γκολ με γυριστό από τα 2μ., σκόραρε για το 4-2 του Πανιωνίου. Στη συνέχεια, η Οράντεα κέρδισε αποβολή στα 2μ. και ο αριστερόχειρας Τσαμπό μείωσε στο παραπάνω σε 4-3. Λίγο μετά, σε παίκτη παραπάνω του Πανιωνίου ο Τικ έκανε απίστευτη απόκρουση στο 2ο δοκάρι σκεπάζοντας την εστία κυριολεκτικά. Στο 3:16 ο Καλαϊτζής κέρδισε ποινή στην κόντρα και ο Κώστας Δήμου κάλεσε τάιμ άουτ: Στο παραπάνω, η μπάλα δεν κυκλοφόρησε γρήγορα και ο Τικ απέκρουσε το σουτ του Γούνα. Εν τούτοις, στο 2:04 με ένα ΤΡΟΜΕΡΟ σουτ ο Γιώργος Καλαϊτζής έγραψε το 5-3, πανηγυρίζοντας έξαλλα μπροστά από τους «Πάνθηρες»!

Στην επόμενη φάση, σε πάσα προς τα 2μ, των Ρουμάνων, η μπάλα έσκασε και έφυγε από την περιοχή του φουνταριστού, όμως οι διαιτητές έδωσαν αποβολή, με το λιγότερο να βγαίνει αποτελεσματικά για τον Πανιώνιο, ενώ ο Γούνας ήταν άτυχος αμέσως μετά καθώς είχε δοκάρι από μακρυνή απόσταση.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, με το… καλημέρα, ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης πήρε ωραία το 6μ. και εκτέλεσε άψογα στο 7:25 για το 6-3 του Πανιωνίου, ζεσταίνοντας ξανά τους φίλους του «Ιστορικού» μετά το διάλειμμα του ημιχρόνου. Αμέσως μετά, ο Γρηγόρης Καπετανάκης από το 2ο δοκάρι σκόαρε ξανά και έκανε το 7-3 για τον Πανιώνιο. Με τον Λιμαράκη και τα μπλοκ σε πολύ καλή μέρα, οι Νεοσμυρνιώτες έδειχναν συνοχή και συγκέντρωση και έμπαιναν για το τελευταίο οκτάλεπτο του αγώνα.

Στην τέταρτη περίοδο, ο Τσαμπό με μια έξυπνη εκτέλεση μείωσε σε 7-4 για την Οράντεα, ενώ στο 4:05 οι Ρουμάνοι κέρδισαν αποβολή και κάλεσαν τάιμ άουτ. Στο παραπάνω, ο Λιμαράκης ήταν εκεί και κράτησε το +3, ενώ αμέσως μετά ο Παπάκος κέρδισε αποβολή στα 2μ. και ο Γκιουβέτσης έδωσε εξαιρετική ασίστ στον Παπάκο, ο οποίος έκανε το 8-4 στο 3:03! Μάλιστα, ύστερα από ομαδική προσπάθεια, ο Γκιουβέτσης εκτέλεσε τον Τικ για το 9-4 στο 1:31, βάζοντας «φωτιά» στο κολυμβήτηριο! Μάλιστα, ο Κοπελιάδης με πείσμα σε παραπάνω σκόραρε για το 10-4 με τους Ρουμάνους να σκοράρουν στην εκπνοή!

Περισσότερα σε λίγο…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA