Δυναμικό πέρασμα του ΝΟ Βουλιαγμένης από το Περιστέρι!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Για την 7η εξ΄ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου υποδέχθηκε τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου, με την ομάδα της Κικής Λιόση να επικρατεί 17-8.

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν από πολύ νωρίς δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας ασφαλές προβάδισμα, προηγούμενες στο ημίχρονο με 12-5. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, ωστόσο για την Βουλιαγμένη απουσίαζαν οι Ελληνιάδη – Στρατηδάκη και Μαρία Πάτρα, ενώ από την ομάδα του Περιστερίου δεν αγωνίστηκαν οι Πέττα, Παπασηφάκη και Μπεκρή.

Η τριάδα Γιαννοπούλου, Ριτζ, Τανκέεβα σημείωσε συνολικά 13 τέρματα για τον ΝΟΒ, ο οποίος προηγήθηκε με 12-5 στο ημίχρονο.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Βουλιαγμένη έφτασε του 13 βαθμούς, ενώ  πλέον προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον ΝΟ Ρεθύμνου το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Από την άλλη μεριά η ομάδα του Βαγγέλη Πάτρα έμεινε στους 3 βαθμούς και ετοιμάζεται για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τον ΝΟ Λάρισας στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 9η «στροφή» της διοργάνωσης, επίσης το Σάββατο στις 17:30 με τους δύο συλλόγους να είναι ισόβαθμοι.

Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ- ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-17

Τα οκτάλεπτα: 3-7, 2-5, 2-4, 1-1

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Βαγγέλης Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 1, Φραγκάκη, Γροζοπούλου 1, Αποστολίδου 2, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου, Κικκίδου Αν., Κάσσαρη 3, Γκοτζιά 1, Σκαρμούτσου Ελ., Σκαρμούτσου Β., Γκίκα.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καΐάφα 3, Καλογεροπούλου, Παπανικολάου, Γιαννοπούλου 4, Ριτζ 4, Τανκέεβα 5, Ντούλη, Νικολάου, Ανδρεάδη 1, Μιμίδη, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα, Κρασσά.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Τσότρας

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA