«Παρθενική» συμμετοχή στην Α1 και άνετη νίκη για τον ΑΛΙΜΟ – Δυναμική επιστροφή της Αλεξάνδρας Ασημάκη!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Πρώτη επίσημη εμφάνιση του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και μαζί… πρώτη νίκη! Η νεοφώτιστη και ιδιαίτερα δυναμική ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για την 1η Αγωνιστική της φετινής διοργάνωσης, όπου και επικράτησε 12-7 της οικοδέσποινας ομάδας του ΠΑΟΚ.

Το σύνολο του Πάνου Βέργου έδειξε σθεναρή αντίσταση στον ενισχυμένο ΑΛΙΜΟ, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό, όπου και παρέμενε κοντά στο σκορ με το 4-4, ωστόσο οι παίκτριες του Βαγγέλη Πάτερου… «ξέσπασαν» στην συνέχεια και με ένα σερί 5-0 έφτασαν στο 9-4! Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε τόσο η Αλεξάνδρα Ασημάκη – η οποία επιστρέφει δυναμικά στην μεγάλη κατηγορία – όσο και η Σήλια Λογοθέτη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aquafeed24.com (@aquafeed24)

ΠΑΟΚ – ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON 7-12

Με ένα τέρμα επέστρεψε στην κατηγορία η Αλεξάνδρα Ασημάκη, κορυφαία σκόρερ στην Α1 με 737 πλέον τέρματα (από το 2005) σε 602 εμφανίσεις.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-1, 2-4, 1-3.

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη-Συκά, Μπίκου, Πουστινίκοβα, Τζελέπη, Καρυπίδου Μελίνα 3 , Παρασκευοπούλου, Γραικού, Λαμπρούση, Φραγκιά 2, Ντόνα 1, Στόγιου, Μαχίλη, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 1.

ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ.  BETSSON (Βαγγέλης Πάτερος): Λάζαρη, Χαλδαίου 2, Κοβάσεβιτς 1, Κύρκου, Λυκοθανάση 1, Πάτερου, Ασημάκη 1, Λογοθέτη 4, Μιχαϊλοβιτς, Μπιτσάκου 2, Τσιμάρα Ευδ. 1, Χέλμη, Καραγιάννη.

Διαιτητές: Χατζηγούλας, Αγγελίδης

Αλυτάρχης: Αντώνης Ρέντας

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA