Επτά ο Γούνας στο ντεμπούτο, γεύση Ιαπώνων και ωραίο παιχνίδι Εθνικού – Υδραϊκού! (PICS+VID)

by Aquafeed 24

Ξεκίνησε το καθιερωμένο και ιδιαίτερα σημαντικό τουρνουά προετοιμασίας που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης, με το #AQF24 να βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη για να πάρει μια… πρώτη γεύση από τις ομάδες της Α1 ανδρών που σε λίγες ημέρες ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος!

Στο κλειστό Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, το πρώτο παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιά και τον άκρως ανανεωμένο Υδραϊκό, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 13-11 υπέρ του «Αυτοκράτορα», με την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού να ξεκινάει πιο δυνατά, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ, μια διαφορά που αύξανε όσο περνούσαν τα λεπτά, με τον Υδραϊκό του Νίκου Καραμάνη να μην σταματάει την προσπάθεια και να μειώνει προς το φινάλε, ενώ είχε ευκαιρία σε παίκτη παραπάνω στο τελευταίο λεπτό για να φθάσει έως το -1.

Αναμφίβολα, βρισκόμαστε ακόμη πολύ νωρίς και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι έχουν δρόμο μπροστά τους, με τον Εθνικό να στηρίζεται στις… παραδοσιακές δυνάμεις που έχει στο ρόστερ του τα τελευταία χρόνια, ενώ το «κυανόλευκο» σκουφάκι φόρεσε για πρώτη φορά ο Μπέτο, ο οποίος δίνει εύρος με την τεχνική και το αριστερό χέρι του στην επίθεση του Εθνικού που μαζί με τον Τάσο Βαλλιανάτο έχει πια δύο αξιόπιστους αριστερόχειρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

Από την άλλη, ο Υδραϊκός έχει ανανεώσει όπως γνωρίζαμε άκρως το ρόστερ του, με τον αειθαλή Φώτη Μπλάνη να ηγείται αυτής της νέας προσπάθειας και την ομάδα του Νίκου Καραμάνη να δείχνει από την πρώτη στιγμή τη δίψα της για διάκριση, με τον έμπειρο τεχνικό να χειροκροτεί τους παίκτες του σε κάθε φάση.

Και οι δύο ομάδες δοκίμασαν παίκτες και σχήματα, προσπαθώντας να βρουν αγωνιστικό ρυθμό.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 11-13

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-3, 2-4, 6-3

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Δαλαμπέκης, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 2, Παπαβασιλείου 2, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 1, Δημακόπουλος 1, Ζώρζος 2, Κοντονής 2, Μπερτόλης, Μητράκης, Μακαντάνης, Μουρατίδης

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 3, Μπέτο 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 3, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 2, Ζωγράφος

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος – Παντελής

Στο έτερο παιχνίδι, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το ντεμπούτο του Αλέξανδρου Γούνα ως αρχηγός με τον Πανιώνιο, καθώς και εκείνο του Κωνσταντίνου Γκιουβέτση, με τον «Ιστορικό» του Κώστα Δήμου να έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό κόντρα στον Ηλυσιακό, ενόψει της συμμετοχής του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πανιώνιος επικράτησε των ανταγωνιστικών νεοφώτιστων του Τάσου Σχίζα με 19-8, ενώ για την ομάδα των Ιλισίων η προσοχή έπεσε αναμφίβολλα στους δύο Ιάπωνες διεθνείς, Αράκι Κέντα και Αράι Ατούσι, οι οποίοι πήραν αρκετές προσπάθειες.

Εντυπωσιακή η επιθετική συγκομιδή του Αλέξανδρου Γούνα στον αγώνα, καθώς ο έμπειρος περιφερειακός σκόραρε επτά τέρματα, ενώ τέσσερα σημείωσε ο Γεωργιανός φουνταριστός, Αντρέι Μπιτάτζε. Για τον Ηλυσιακό που έχει πολλά νεαρά και φιλόδοξα παιδιά στο ρόστερ του, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μανώλης Τσιστράκης με τρία τέρματα.

Διαιτητές: Μπουδραμής – Δασκαλοπούλου

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8-19

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-7, 2-5, 2-5

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Μπόμπος, Κρανιάς, Γκανάτσιος, Μοσχοβέλης 1, Λεμπέσης 2, Σφηκάκης, Αράι 1, Τούμπουρος, Τσιστράκης 3, Ξυλάς, Αράκι 1, Ασβέστης, Τσίφτης, Παναγιότι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπαγιούμη, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 4, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 1, Παπάκος, Γούνας 7, Σπούνερ 1, Καπετανάκης 1, Κανελλόπουλος, Κατραούρας

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA