20 χρόνια ΑΝΟΓ Summer Sports Camp – Άθληση και διασκέδαση στις σχολικές διακοπές!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η σχολική χρονιά τελειώνει και οι διακοπές των μικρών φίλων του αθλητισμού… ξεκινούν σε λίγες μόλις εβδομάδες! Αναμφίβολα, ο συνδυασμός άθλησης και διασκέδασης τους καλοκαιρινούς μήνες για τα μικρά παιδιά αποτελεί την ποιοτικότερη απασχόληση μιας και οι σχολικές υποχρεώσεις ολοκληρώνονται και ο ΑΝΟ Γλυφάδας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε αυτόν τον τομέα, συνεχίζοντας για 20η χρονιά τα ANOG Summer Sports Camp!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα καλοκαιρινά καμπ του ΑΝΟΓ, εδώ!

Σε ένα πάντα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον στην παράκτια περιοχή της Γλυφάδας (Παραλία Γλυφάδας – Διαδόχου Παύλου 42 έναντι Παλαιού Δημαρχείου), αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-14 ετών θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν και να απασχοληθούν με πληθώρα αθλημάτων όπως: κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, υδατοσφαίριση, τένις – μίνι τένις, μπάσκετ – μίνι μπάσκετ, καλλιτεχνική κολύμβηση, aqua μπάσκετ, πινγκ-πονγκ καθώς και πολλά είδη χορών πάντα υπό την καθοδήγηση κορυφαίων προπονητών και επαγγελματιών του εκάστοτε τομέα.

Τέλος, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα απέναντι στους γονείς των… μικρών μας φίλων, τα ΑΝΟΓ Summer Sports Camp προσκαλούν όλα τα παιδιά να περάσουν την καλοκαιρινή περίοδο, γεμίζοντας εμπειρίες, δοκιμάζοντας νέες δραστηριότητες και πρωτίστως… διασκεδάζοντας στις εγκαταστάσεις του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα καλοκαιρινά καμπ του ΑΝΟΓ, εδώ!

Τρεις διαθέσιμες περίοδοι: Α’ Περίοδος – 20 Ιουνίου, Β’ Περίοδος – 4 Ιουλίου, Γ’ Περίοδος – 18 Ιουλίου.

Πληροφορίες & εγγραφές στην Γραμματεία του ΑΝΟΓ και στο τηλέφωνο: 2108944913-914. Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-20:00 και Σάββατο: 10:00-13:00.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα καλοκαιρινά καμπ του ΑΝΟΓ, εδώ!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA