Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Λάρισα – Πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Το Ρέθυμνο υποδέχθηκε το ΝΟ Λάρισας για τη 19η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη με 12-8 αφού πλέον άνοιξαν τη διαφορά από την κρητική ομάδα στους 10 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο. Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχε μικρό αριθμό παικτριών στη διάθεση τους, οι φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα, και πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενες με 6-4.

Η μορφή του παιχνιδιού ήταν η ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο, με μία ελαφριά ανωτερότητα της Λάρισας να είναι ικανή να της δώσει το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στο μαχητικό Ρέθυμνο. Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Ηρώ Καριπίδου με 3 τέρματα ενώ για τα κορίτσια του Ρεθύμνου από 2 είχαν Φραγγελάκη και Τσιουγκρή.

Οι δύο ομάδες προέρχονταν αμφότερες από ήττες την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν, ενώ μάλιστα αυτή του Κώστα Γαλανόπουλου δεν είχε παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς αυτό με τον Ολυμπιακό είχε αναβληθεί, λόγω Ευρωλίγκας.

Με τη νίκη αυτή η Λάρισα έφτασε τους 25 βαθμούς και ουσιαστικά δεν απειλείται πλέον η 9η θέση. Από την άλλη μεριά η ομάδα του Ανέστη Πεσματζόγλου έμεινε στους 15 βαθμούς και τη 10η θέση.

Από τρία γκολ για τον νικητή σημείωσαν οι Μελίνα Καρυπίδου και Κάθριν Ρότζερς.

Από δύο γκολ για τον γηπεδούχο πέτυχαν οι Νίκη Τσιουγκρή και Ηρώ Φραγγελάκη.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 8-12

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 2-3, 2-3

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Καραγιάννη, Μακ Κι 1, Αμορόζα 1, Κυριακάκη 1, Φαρμάκη 1, Τσιουγκρή 2, Φραγγελάκη 2, Τσακωνάκη, Μυριοκεφαλιτάκη Στ.,Λαμπαθάκη Δημ.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Γαλανόπουλος): Ζαφειράκη, Κοκκίνου, Tουλουμτζίδου 1, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μελίνα 3, Κολτσίδα 2, Σακελλαρίου, Γαλανοπούλου, Ρότζερς 3, Καρυπίδου Ηρώ – Βασιλεία 2.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Δασκαλάκης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Σπαγουλάκης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA