Μπήκε φουριόζος ο ΑΝΟΓ στη Β’ φάση επί των Χανίων!

by Aquafeed 24

Πρεμιέρα για τον όμιλο G3 της Α1 ανδρών στο κολυμβητήριο «Α. Δημητρόπουλος», εκεί όπου ο ΑΝΟΓ υποδέχθηκε τον ΝΟ Χανίων για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

ΑΝΟΓ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 16-8

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη ήθελε πολύ το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της και το πήρε, φθάνοντας βαθμολογικά τον ΝΟ Χανίων στους 18 βαθμούς (Οι πόντοι μεταφέρονται από την Α’ φάση).

Στο ημίχρονο, ο ΑΝΟΓ κατάφερε να προηγηθεί με σκορ 9-5 και να βάλει από νωρίς τα θεμέλια για την επικράτηση κόντρα στην ομάδα του Ηλία Μαχαίρα που έπαιξε χωρίς τον Πίτερ Τοθ, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Εν συνεχεία, το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 11-5 υπέρ της Γλυφάδας, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα υψηλό ρυθμό, ενώ στο τέλος της 3ης περιόδου ο Ηλίας Μαχαίρας πέρασε τον Στράτο Λεβεντάκη κάτω από τα δοκάρια στη θέση του Κουτρουλάκη. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο ΑΝΟΓ έφθασε το σκορ στο 12-6 και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 16-8 και πάλι με τελευταίο γκολ από αρκετά μακριά του Γιαννόπουλου.

Στον όμιλο G3 συμμετέχουν επίσης ο ΠΑΟΚ (15β.) και ο Παναθηναϊκός (9β.), οι οποίοι θα παίξουν μεταξύ τους την ερχόμενη Τετάρτη.

Κορυφαίος του ΑΝΟΓ ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, που πέτυχε και 7 γκολ!

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 16-8

Οκτάλεπτα: 4-2, 5-3, 2-0, 5-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης 1, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π., Χατζηκυριακάκης, Δουρίδας, Γιαννόπουλος 7, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 2, Μπρίκιτς 2, Μιγιούσκοβιτς 3, Ηλιόπουλος, Μπελέσης 1, Πούρος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης, Νικολαΐδης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Σπάχιτς 1, Αποστολάκης 1, Μπέτο 4, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων, Πάπλας.

Διαιτητές: Μπιράκης, Σπανούδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA