Νέα απώλεια Εθνικού με Κόχειλα!

by Aquafeed 24

Η ώρα έφθασε για την ανδρική ομάδα του Εθνικού Πειραιά, η οποία ύστερα από μια εξαιρετική πορεία στην Α’ φάση της Α1 κατηγορίας, μπαίνει με… φόρα στη Β’ φάση και μάλιστα το Σάββατο γίνεται η πρεμιέρα με αντίπαλο τον εξαιρετικό Υδραϊκό στο «Π. Καπαγέρωφ» στις 16:00.

Η ατυχία ωστόσο έχει «χτυπήσει» την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα, μετά τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο που παραμένει εκτός δράσης και θα απουσιάσει για αρκετό καιρό ακόμα, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε, τώρα, ο προπονητής της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον πολύπειρο Νικήτα Κόχειλα. Μες την εβδομάδα, στην τελευταία φάση, κυριολεκτικά, της προπόνησης, ο έμπειρος αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και μεταφέρθηκε στο Μετροπόλιταν, ενώ αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο πόσο καιρό θα χρειαστεί για να αναρρώσει και να επιστρέψει στο νερό.

Εν τούτοις, υπάρχουν και ευχάριστα, καθώς ντεμπούτο κόντρα στον Υδραϊκό θα κάνει ο Νίκολα Σάβελιτς, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού Πειραιά και μια κίνηση που έκανε αίσθηση στο ευρωπαϊκό πόλο, με τον νεαρό περιφερειακό να έχει πια δικαίωμα συμμετοχής. Μάλιστα, την τρέχουσα εβδομάδα ο Σάβελιτς κλήθηκε για πρώτη φορά στην προετοιμασία της εθνικής των ΗΠΑ με την Ελλάδα, ωστόσο δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στο φιλικό των δύο χωρών στον Βόλο, καθώς δεν είχε εκδοθεί η αμερικανική βίζα του ακόμη.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA