«Ερυθρόλευκος» περίπατος στην Πάτρα!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Συνεχίζουν αήττητες οι Υπερ-πρωταθλήτριες Ευρώπης – Εύκολη νίκη επί της ΝΕ Πατρών και… «νεαρές πρωταγωνίστριες»!

Το απόλυτο 11/11 στις νίκες για το 22ο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών κατάφερε να πετύχει η ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, επικρατώντας άνετα της «οικοδέσποινας» ΝΕ Πατρών 15-5 το Σάββατο 12/02 στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής.

Το σύνολο του Αλεξάνταρ Τσίριτς δεν δυσκολεύτηκε να συνεχίσει την αήττητη πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη, παρά τις σημερινές απουσίες των: Μ. Πλευρίτου, Ελ. Πλευρίτου, Διαμαντοπούλου, Ελευθεριάδου, Ξενάκη, Κρίστμας και Τορνάρου, την θέση ωστόσο των οποίων έλαβαν στην αποστολή οι νεαρές παίκτριες από τις ακαδημίες: Μαργαρίτη, Χριστοδούλου, Παπαδοπούλου, Δρακωτού και Τζωρτζακάκη.

Οι νταμπλούχες διαμόρφωσαν μέχρι και το 7-0 στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (το οποίο επιθετικό σερί ανακόπηκε με το πρώτο γκολ των Πατρινών), όμως χαλάρωσαν στο δεύτερο μισό του αγώνα, με τις Σλίκινγκ και Βάσω Πλευρίτου να σημειώνουν τελικώς, 4 και 3 τέρματα αντίστοιχα.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-15

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-3, 2-3, 2-5

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κωνσταντίνος Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα 1, Κρίνα, Πετάση, Κουρέτα 1, Σαπκίνα 1, Λυκοθανάση, Ζοφώλη, Ντάσιου 2, Κεπενού, Νιαρχάκου, Σχίζα,  Μιχαλάτου, Παρασκευοπούλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Σταματοπούλου, Τζωρτζακάκη, Σλίκινγκ 4, Παπαδοπούλου, Κανετίδου 1, Δρακωτού, Σιούτη, Ράνεϊ 1, Χαλδαίου 1, Β.Πλευρίτου 3, Χριστοδούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Δουρέκα, Τριχά 1, Μαργαρίτη 2

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA