Πρώτη νίκη του Νηρέα – Πήρε το «τρίποντο» στα Ιλίσια!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Πρώτη και σπουδαία νίκη του Νηρέα Χαλανδρίου – Υπερτέρησε εκτός έδρας του Ηλυσιακού!

Έσπασε το «ρόδι» στα Ιλίσια η γυναικεία ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα της Α1, αφού στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η Αγωνιστική υπερτέρησε 13-6 του Ηλυσιακού, την Τρίτη 01/02.

Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη έφερε το πρώτο της «τρίποντο», ξεφεύγοντας από την τελευταία θέση της κατάταξης όπου βρισκόταν μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Ηλυσιακό, και πλέον είναι στην αντίστοιχη 10η (3β).

Ο Νηρέας κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ στα μέσα του δεύτερου οκτάλεπτου, και συνέχισε με το πόδι στο… γκάζι με πρωτοπόρες τις: Κωνσταντοπούλου και Ρουσάκη, οι οποίες σημείωσαν από 3 γκολ! Μάλιστα, στο 3ο μέρος διεύρυνε την διαφορά του με το επιθετικό σερί 3-0, εξασφαλίζοντας την νίκη.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6-13

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-5, 0-3, 2-3

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Κώτσου, Μανιάτη, Παπασιφάκη, Μοσχοφίδου, Πάτερου, Κωνσταντά 1, Μπακομήτρου, Σκαρπαλέζου Όλγα 1, Αρώνη, Σκαρπαλέζου Νίκη, Λιαπάκη 1, Γονίδη 1, Σαράκη, Ρηγοπούλου, Παναγιώτι 2.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νίκος Καραμάνης): Πουλοπούλου, Δασκαλάκη, Παπαφιλίππου, Γιαμπασάκου 1, Κονταλέξη 1, Κόλλια 2, Μπινιάρη 2, Κωνσταντοπούλου 3, Ρουσάκη 3, Κατσιάνου, Κακλή 1, Ψικάκου, Αρβανιτάκη, Στασινού, Καραχάλιου.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA