Στις 13 Σεπτεμβρίου η επιστροφή της Μεγάλης Αλεξάνδρας του ελληνικού πόλο!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Μπορεί η θρυλική φουνταριστός, Αλεξάνδρα Ασημάκη, πέρυσι, την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, να ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη δράση, όμως, όλα έχουν δρομολογηθεί για τη μεγάλη επιστροφή της στην ενεργό δράση!

Έχοντας φέρει στον κόσμο την κορούλα της και απολαμβάνοντας την μητρότητα μακριά από την υδατοσφαίριση, η 33χρονη άσσος αποφάσισε να ξαναφορέσει το σκουφάκι με το Νο 7, αυτή την φορά για τον Ολυμπιακό Αλίμου. Το νεοσύστατο σωματείο, ανήκει στο σύζυγό της Γιάννη Ζουμπουλίδη και η ομάδα των γυναικών θα ξεκινήσει να αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία με αξιόλογο ρόστερ, δυνατές μεταγραφές και προπονητή, τον έμπειρο Βαγγέλη Πάτερο που επιστρέφει από την Τουρκία!

Η μεγάλη Αλεξάνδρα του ελληνικού πόλο, μια από τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών παγκοσμίως, δεν αποχωρίστηκε στιγμή το νερό, αφού μέχρι πρόσφατα εκτελούσε χρέη προπονήτριας στα παιδικά τμήματα του Ολυμπιακού Αλίμου, στο Alma Club. Ωστόσο, ξεκινώντας την προετοιμασία στις 13 Σεπτεμβρίου, η κορυφαία φουνταριστός, θα ενισχύσει την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Αλίμου με τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές της ως παίκτρια και την εμπειρία χρόνων που κατέχει.

Όλο αυτό το διάστημα μετά το χειρουργείο που έκανε στο ισχίο, η Αλεξάνδρα Ασημάκη δούλεψε σκληρά στο γυμναστήριο για την αποκατάσταση της και αποδεικνύει ότι αποτελεί μια αθλητική «μηχανή» που έχει πολλά ακόμα να δώσει!

Είναι τεράστια τιμή για το ελληνικό πόλο, να επιστρέφει στην ενεργό δράση, μια αθλήτρια όπως η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Μια μοναδική προσωπικότητα και αναμφίβολα ξεχωριστή παίκτρια, άνθρωπος και μητέρα.

Μάλιστα, το Aquafeed24, σας εξασφάλισε αποκλειστική φωτογραφία της, όπου επιβεβαιώνει όσα προαναφέραμε!

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA