Οι εθελοντές πυροσβέστες μας έχουν ανάγκη (LINK για ενίσχυση και δωρεές)!

by Aquafeed 24

Αγαπητοί αναγνώστες του Aquafeed24, 

Ελάχιστες έως μηδαμινές φορές σας έχουμε ζητήσει κάτι που δεν αφορά τη βοήθεια σε κάποιον που έχει ανάγκη.

Αυτή είναι μια από αυτές τις φορές, καθώς σας καλούμε όλους να συμπαρασταθούμε στον τεράστιο αγώνα των εθελοντών πυροσβεστών που τόσες ημέρες παλεύουν με τις φλόγες και βρέθηκαν στο πύρινο μέτωπο από τα πρώτα λεπτά που ξέσπασαν οι πυρκαγιές.

Πιο συγκεκριμένα, θέλουμε να δώσετε απλόχερα τη στήριξη σας στην Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Εκάλης (Ο.Ε.Δ.Δ.), η οποία είναι σύλλογος μη- κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δραστηριοποιείται στα βόρεια προάστια της Αττικής  για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος από το έτος 2000. Προσφέροντας ένα ουσιαστικό κοινωνικό έργο, στόχος της ΟΕΔΔ είναι να παρέχει ένα χώρο που κάθε ενεργός και ευαισθητοποιημένος πολίτης μπορεί να συμβάλλει κατάλληλα εκπαιδευμένος και εξοπλισμένος στην προστασία του τόπου του. 

Ανάμεσα στους εθελοντές μας, είναι και ένας πολύ καλός φίλος που έχει τιμήσει το εθνόσημο στις μικρές εθνικές της υδατοσφαίρισης! 

Οι εθελοντές πυροσβέστες μας έχουν ανάγκη από κράνη δασοπυρόσβεσης, καθώς αυτά που έχουν ήδη έλιωσαν από τις φωτιές, κόπηκαν οι ιμάντες και γενικά καταστράφηκαν!

Για λεπτομέρειες αναφορικά με την ΟΕΔΔ και τις δωρεές πατήστε ΕΔΩ!

*Φυσικά, με κάθε δωρεά ή αγορά θα υπάρχει απόδειξη της συναλλαγής.

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA