Θρίλερ στο μεγάλο ντέρμπι και στα ημιτελικά η Βουλιαγμένη! (VIDs)

by Aquafeed 24

Το καλύτερο για το… τέλος της πρώτης ημέρας του Φάιναλ 8 επεφύλασσαν ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο Απόλλων Σμύρνης, οι οποίοι προσέφεραν έναν σπουδαίο αγώνα, με πολλά και όμορφα τέρματα, υψηλό επίπεδο σε τακτική και συναρπαστική εξέλιξη!

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 11-10

Εν τέλει, αυτό δεν ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Χρήστου Αφρουδάκη, στην μεγάλη καριέρα του, καθώς ο ΝΟΒ πήρε μια πολύ δύσκολη πρόκριση επί του αξιόμαχου Απόλλωνα με σκορ 11-10 και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό! Εξαιρετικός αγώνας από τις δύο ομάδες!


Ο τελευταίος χρονικά προημιτελικός της Παρασκευής για το FINAL 8 ξεκίνησε με τη Βουλιαγμένη να παίζει πρες, ενώ το σκορ άνοιξε στο 5:50 ο Ζαννής Αλαφραγκής από τα 2μ, και στο φινάλε της επίθεσης του ΝΟΒ, για το 1-0 της αναμέτρησης. Εν συνεχεία, ο Λόζινα αποβλήθηκε στο 5:06 με τον Απόλλωνα να παίζει παραπάνω, όμως το τελείωμα του Τοράκη από το 2ο δοκάρι κατέληξε άουτ. Μετέπειτα, ο Μοσκόφ έκλεψε τη μπάλα, ο Σολανάκης κέρδισε αποβολή και ο Μαυροβούνιος ισοφάρισε σε 1-1 στο 3:55! Σε παραπάνω της Βουλιαγμένης αμέσως μετά, ο Γαλανίδης πραγματοποίησε διπλή επέμβαση και κράτησε το σκορ στην ίδια τιμή. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Αφρουδάκης αποβλήθηκε στα 2μ και στο παραπάνω, ωστόσο ο Μυλωνάκης έκλεψε τη μπάλα. Σε νέο παραπάνω του Απόλλωνα που κέρδισε ο Σολανάκης, ο χρόνος έληξε για την ομάδα του Δεληγιάννη. Έτσι, σε ποινή που κέρδισε ο ΝΟΒ, ο αρχηγός του, Χρήστος Αφρουδάκης έγραψε το 2-1 με ωραία προσποίηση και σουτ στο δεξί χέρι του Γαλανίδη στα 53 δευτερόλεπτα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)


Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Γούβης κέρδισε αποβολή και ο Τρούλος σκόραρε άμεσα για το 3-1 στο 7:22, με τη Βουλιαγμένη να παίζει δυνατά σε κάθε φάση. Εν συνεχεία, ο Απόλλωνας έχασε νέο παραπάνω με τον Λόζινα να κλέβει, ενώ κλέψιμο έκανε και ο Μοσκόφ σε λιγότερο των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, στη συνέχεια ο Γαλανίδης απέκρουσε εντυπωσιακά τετ α τετ του Λόζινα. Εν τούτοις, ο Κουρούβανης σε προϋποθέσεις κόντρας 6/5 σκόραρε για τη Βουλιαγμένη με σουτ στο δοκάρι και μέσα, για το 4-1 στο 4:32 της περιόδου. Σαφές προβάδισμα για τον ΝΟΒ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 2:33 ο Γωνιωτάκης κέρδισε ποινή από τον Γκιουβέτση, αλλά ο Τζωρτζάτος έκανε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Αλαμάνου από το 2ο δοκάρι. Στα 54 δευτερόλεπτα, ο Γούνας κέρδισε ποινή και ο Αλαμάνος έγραψε το 4-2 από ασίστ του Μοσκόφ στα 36 δευτερόλεπτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)


Τρίτο οκτάλεπτο και ο Άλεξ Μπόουεν με έναν «κεραυνό» από δεξιά μείωσε σε 4-3 για τον Απόλλωνα στο 6:48 δίνοντας φτερά στον Απόλλωνα. Μετέπειτα, ο Απόλλωνας βελτίωσε την άμυνα του, με πολύ γρήγορες βοήθειες στα 2μ., όμως μετά ο Αφρουδάκης κέρδισε αποβολή με μπάσιμο. Στο παραπάνω, ο Τοράκης με μπλοκ διέσωσε τον Απόλλωνα στο λιγότερο. Μάλιστα, ο Αφρουδάκης κέρδισε πέναλτι στην επόμενη φάση. Στην εκτέλεση, ο Τρούλος έκανε το 5-3 με χωρίστρα στον Γαλανίδη. Εν τούτοις, σε κόντρα ο Γωνιωτάκης στο 2:40 μείωσε σε 5-4 για τον Απόλλωνα και πανηγύρισε έντονα το τέρμα του που έφερνε τον Απόλλωνα στο -1.

Και όμως, ο αρχηγός είχε άλλη άποψη. Ο Χρήστος Αφρουδάκης στην επόμενη φάση έγραψε το 6-4 στο 2:21 σε παίκτη παραπάνω, παίρνοντας πάνω του την προσπάθεια! Εν συνεχεία, ο Σολανάκης κέρδισε αποβολή στα 2μ. και ο Μοσκόφ με σουτ στην κλειστή γωνία μείωσε εκ νέου σε 6-5 στο 1:49! Μάλιστα, σε κόντρα ο Σολανάκης ισοφάρισε σε 6-6 για τον Απόλλωνα που έδειχνε ψυχή σε δύσκολα σημεία. Επιπροσθέτως, ο Γαλανίδης έκανε τεράστια απόκρουση στην επόμενη άμυνα, όμως από λάθος του Μπόουεν ο Μυλωνάκης έφυγε στην κόντρα και έκανε το 7-6 από κοντά στα 19 δευτερόλεπτα! Εν τούτοις, στη λήξη του χρόνου με ένα φοβερό 6μετρο ο Αλέξανδρος Γούνας ισοφάρισε το τεράστιο ντέρμπι σε 7-7!

Στο τέταρτο οκτάλεπτο της αναμέτρησης, ο Αφρουδάκης πέτυχε ένα υπέροχο ποίημα, από τα τελευταία της καριέρας του και 3ο προσωπικό στον αγώνα για το 8-7, στο 7:36! Αμέσως μετά, ο Σολανάκης κέρδισε αποβολή και ο Μοσκόφ με ακόμη ένα τέρμα από αριστερά ισοφάρισε σε 8-8!

Εν τούτοις, σε ποινή που κέρδισε ο Αλαφραγκής, ο Γκιουβέτσης ήταν αυτός που με ωραίο σουτ στην πρώτη γωνία έκανε το 9-8 για τη Βουλιαγμένη στο 6:25! Ο Τζωρτζάτος μετέπειτα απέκρουσε σουτ του Μοσκόφ και στην εξέλιξη της φάσης ο Λούκα Λόζινα με ωραίο ξεμαρκάρισμα και σκαστό από κοντά έγραψε το 10-8 για τη Βουλιαγμένη στο 4:46!

Στο 4:23 ο Σολανάκης κέρδισε πέναλτι και ο Γούνας μείωσε σε 10-9! Δοκάρι από Γούβη εξ επαφής, δοκάρι από Αλαμάνο στην εξέλιξη της φάσης και ο Κόλιανιν κάλεσε τάιμ άουτ με 3:41. Ο Αφρουδάκης άνοιξε με μπάσιμο τον χώρο, έδωσε no looking πάσα στον Γκιουβέτση και ο Χιώτης με φοβερό σημάδι, δοκάρι και μέσα έκανε το 11-9 στο 3:18 για τον ΝΟΒ!

Στα 3:00 ο Σολανάκης κέρδισε αποβολή και ο πάγκος του Απόλλωνα κάλεσε τάιμ άουτ. Στο παραπάνω, οι παίκτες του Απόλλωνα κόλλησαν τη μπάλα αδικαιολόγητα και έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Στη συνέχεια, ο Μοσκόφ ωστόσο έκλεψε τη μπάλα και ο Απόλλωνας πήρε το δεύτερο τάιμ άουτ. Στο παραπάνω, ο Μοσκόφ σούταρε στο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Μοσκόφ κέρδισε αποβολή όμως ο Τζωρτζάτος απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το 11-9.

Στα 22 δευτερόλεπτα ο Αλαμάνος με πανέμορφη λόμπα μείωσε σε 11-10. Αλλά δεν υπήρχε άλλος χρόνος!

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Δεληγιάννης, ήταν στην κερκίδα λόγω τιμωρίας από τον αγώνα με τον ΓΣ Περιστερίου για τον 2ο μικρό τελικό της Α1 ανδρών.

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 3-5, 4-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 2, Γούβης, Αφρουδάκης 3, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης 1, Λόζινα 1, Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης

Απόλλων Σμυρνης (Νίκος Δεληγιάννης – Στον πάγκο ο Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης, Μοσκόφ 3, Βιτέλλας, Μπόουεν 1, Γούνας 2, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Φέγγος, Κίτσος

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA