Στα ημιτελικά ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός!

by Aquafeed 24

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε με άνεση ο Ολυμπιακός, καθώς η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου προσπέρασε το εμπόδιο του ελλιπή Υδραϊκού, στον 4ο κατά σειρά προημιτελικό του FINAL 8 στο κολυμβητήριο Βουλιαγμένης. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού ΝΟ Βουλιαγμένης – Απόλλων Σμύρνης.

Ολυμπιακός – Υδραϊκός 18-9

Ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά και από τα πρώτα λεπτά το επιβεβαίωσε, έχοντας να αντιμετωπίσει μια ομάδα με πολλές απουσίες και αρκετά νεαρά παιδιά στη σύνθεση της για παρθενική φορά. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκαν με 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, με καθολική υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο.

Ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να χτίζει διαφορά, ενώ στο 6-2 ο Θοδωρής Βλάχος πέρασε στο παιχνίδι τον τερματοφύλακα, Σύρμα, στη θέση του Ζερδεβά. Η 2η περίοδος ολοκληρώθηκε με τους ερυθρόλευκους μπροστά στο σκορ με 8-3.

Εν συνεχεία, στο τρίτο οκτάλεπτο, ο χαμηλός ρυθμός συνεχίστηκε, με τον Ολυμπιακό να φθάνει με πολύ καλή άμυνα στο 13-5. Στα τελευταία οκτώ λεπτά, ο «Θρύλος» επισφράγισε την είσοδο του στην τετράδα της διοργάνωσης με τελικό σκορ 18-9.

Ο Υδραϊκός δεν είχε στη διάθεση του τον Άλεξ Γούλφ, που αναχώρησε για ΗΠΑ, καθώς και τον Παπασηφάκη που μπήκε στρατό. Απών και ο τραυματίας Μακαντάνης.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε, δεν άφησαν περιθώρια αντπίδρασης στον αντίπαλο και είχαν πάλι πρώτο σκόρερ τον Γενηδουνιά με 6 γκολ. Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν και νέα παιδιά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 18-9

Οκτάλεπτα: 5-1, 3-2, 5-2, 5-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 6, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Πρέκας 1, Δερβίσης 3, Κάκαρης , Μουρίκης, Καπότσης 3, Χρυσοσπάθης, ϊρβινγκ, Γραμματικός, Σύρμας, Μαθιόπουλος 1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Πωλογεώργης, Τσιστράκης 1, Θαλασσινός 2, Κοκκινάκης, Μπάκας Ν., Μπάκας Χ., Μπλάνης 1, Τζόκας, Φώσκολος 2, Παπαδόγκωνας 1, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Καμαμβόκης, Χατζηγούλας 2.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κατσώνης

Αλυτάρχες: Δημήτρης Γαλήνας, Βασίλης Λαγός

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA