Εξαιρετικός Νηρέας κόντρα στην ΑΕΚ!

by Aquafeed 24

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α’ γυναικών έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου ανάμεσα στον Νηρέα και την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Β’ γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Νηρέας Χαλανδρίου σημείωσε ενδεχομένως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και έφθασε στη νίκη κόντρα στην «Ενωση» με σκορ 13-8. Με τους τρεις βαθμούς, η ομάδα του Ανέστη Πεσματζόγλου έφθασε τους 16 και άφησε την ΑΕΚ πίσω βαθμολογικά με 11 βαθμούς.


Νηρέας και ΑΕΚ δεν αποχωρίζονταν στο πρώτο οκτάλεπτο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο σύντομο διάλειμμα με το σκορ στο 2-2, ωστόσο στη δεύτερη περίοδο ο Νηρέας Χαλανδρίου κατάφερε να πάρει προβάδισμα με σκορ 6-4, την ώρα που η ομάδα της Κικής Λιόση είχε αστοχήσει σε δύο εκτελέσεις πέναλτι.

Η συνέχεια είχε μια απόλυτη πρωταγωνίστρια, την ομάδα του Ανέστη Πεσματζόγλου, η οποία κυριάρχησε στο τερέν και με το πόδι στο… γκάζι ξέφυγε με 12-6 στην 3η περίοδο, με επιμέρους 6-2!

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Νηρέας έκανε διαχείριση του σκορ, ο προπονητής του χρησιμοποίησε πολύ νεαρά κορίτσια και το τελικό αποτέλεσμα ήταν υπέρ του με σκορ 13-8.

Νιαρχάκου, Πάτερου και Μπενέκου σημείωσαν από τρία γκολ η κάθε μια στην αναμέτρηση.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΕΚ 13-8

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-2, 6-2, 1-2.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (προπονητής Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Σ. Κοβάτσεβιτς, Μπογκατσένκο 1, Μαυρωτά, Κουτσάφτη, Α. Κοβάτσεβιτς, Ρουσσάκη, Πάτερου 3, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη 1, Παναγιότι 1, Κάσσαρη 2, Νιαρχάκου 3, Κονταλέξη.

ΑΕΚ (προπονήτρια Κική Λιόση): Τσουρή, Δρένιου, Α. Λούδη 2, Ε. Λούδη, Πατερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου 3, Στρατιδάκη 2, Ζοφώλη 1, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Λαβί, Πανάρετου, Τσόπελα.

Διαιτητές: Μικεδάκης – Στεφανάκης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA