Ευρεία νίκη η ΝΕΠ στην πρώτη του Σακαλή!

by Aquafeed 24

Πρώτο επίσημο παιχνίδι του Κώστα Σακαλή στον πάγκο της ΝΕ Πατρών, με τις Πατρινές να κατακτούν επάξια μια ευρεία σε σκορ νίκη επί του ΝΟ Λάρισας.

Η ΝΕΠ κέρδισε με 17-7 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α γυναικών και πήρε με αυτόν τον τρόπο τους πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα και μάλιστα προσπέρασε τον αποψινό της αντίπαλο βαθμολογικά.

Πρώτες σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Μαρία Μπαλάτσα, η Όλγα Μοίραλη και η Ευδοκία Τσιμάρα με τρία, ενώ τόσα προσέθεσε για την ομάδα του Γιάννη Θεοχάρη η Αθηνά Κολτσίδα, σύμφωνα με το φύλλο αγώνος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Σακαλής ανέλαβε λίγο μετά το λουκέτο του Νοεμβρίου στο πρωτάθλημα, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Μπιτσάκο.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 6-3, 2-1, 5-1.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (προπονητής Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 2, Σινεμόγλου 1, Μ. Μπαλάτσα 3, Ευφροσύνη Τσιμάρα 2, Μανέτα, Ν. Μπαλάτσα 1, Μιχαηλίδου, Μοίραλη 3, Παπανικολάου, Ευδοκία Τσιμάρα 3, Κουρέτα 2, Πουλοπούλου, Ζαφειράκη, Γιαννακοπούλου.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (προπονητής Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου 1, Τουλουμτζίδου 1, Τζελέπη, Μ. Καρυπίδου 1, Κολτσίδα 3, Μανακούσιου, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη 1, Ζοφώλη, Η. Καρυπίδου.

Διαιτητές: Βασιλείου – Μάρκοβιτς

Αλυτάρχης: Χρήστος Σαλογιάννης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA