Με ένα αργυρό μετάλλιο και μια χρυσή πρόκριση επέστρεψε η Εθνική ομάδα!

by Aquafeed 24

Με το αργυρό μετάλλιο του προολυμπιακού τουρνουά που διεξήχθη στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και την χρυσή πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Τόκιο στις αποσκευές της, επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα η αποστολή της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των αντρών.

Την αποστολή υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο ο ΓΓΑ και Ολυμπιονίκης του πόλο Γιωργος Μαυρωτάς και το προεδρείο της ΚΟΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο κύριο Δημήτρη Διαθεσόπουλο (ήταν επίσης εκεί ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσαρός, ο ταμίας Ηλίας Ξιάρχος και το μέλος του ΔΣ Άννα Μαρκοπούλου).

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ (ομοσπονδιακός τεχνικός): «Ξεκινώ την αναφορά μου στην κλήρωση του ολυμπιακού τουρνουά. Η κλήρωση αυτή έχει δύο όψεις. Η μία αφορά τα παιχνίδια του ομίλου, εκεί όπου τα πράγματα εμφανίζονται πιο εφικτά και η δεύτερη είναι αφορά τις νοκ άουτ συναντήσεις που θα ακολουθήσουν και οι οποίες είναι εξαιρετικά δύσκολες. Δεν χωράνε προγνωστικά στους ολυμπιακούς αγώνες. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πάμε στο Τόκιο έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και να δικαιώσουμε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει πολλές δυνατότητες».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA