Στα μέτρα της Βουλιαγμένης η κλήρωση του Euro Cup!

by Aquafeed 24

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των «16» του Euro Cup, με τη μοναδική ελληνική ομάδα, τον ΝΟ Βουλιαγμένης, να μαθαίνει τον αντίπαλό της.

Η κλήρωση χαμογέλασε στο σύνολο του Χέρβο Κόλιανιν, καθώς αρχικά απέφυγε τα μεγαθήρια, όπως η Μλάντοστ, η Σόλνοκ, η Όρβοσι, ενώ αντίπαλος των Ελλήνων θα είναι η πρωτοπόρος του σερβικού πρωταθλήματος και πρωτοεμφανιζόμενη στα ευρωπαϊκά κύπελλα, Νόβι Μπέογκραντ.

Η Νόβι Μπέογκραντ αποτελεί την ανερχόμενη ομάδα του σερβικού πόλο, όπου τις τύχες της διοικητικά έχει αναλάβει ο θρύλος του αθλήματος και νυν βουλευτής, Αλεξάντερ Σάπιτς και προπονητές είναι ο Βλάντο Βουγιασίνοβιτς και ο Αλεξάντερ Τσίριτς.

Ως δεύτερη σε όμιλο των τριών ομάδων προκρίθηκε η Νόβι στο Euro Cup, πετυχαίνοντας μια νίκη απέναντι στην Οραντέα, ομάδα που αντιμετώπισε και ο ΝΟΒ στον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχασε με 11-10 από τη Σίντεζ Καζάν.

Στους ομίλους του Euro Cup, ωστόσο, η Νόβι αγωνίστηκε χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της και έναν εκ των καλύτερων, αν όχι τον καλύτερο σουτέρ στον κόσμο, τον Μίλος Τσουκ, χρυσό Ολυμπιονίκη, αλλά και χωρίς τον επίσης έμπειρο Τζόρτζε Φιλίποβιτς.

Επομένως, η ανάλυση του αντιπάλου δεν μπορεί να γίνει με τα παραπάνω δεδομένα, ωστόσο η Νόβι Μπέογκραντ έχει αξιόλογο ρόστερ, έναν πολύ καλό τερματοφύλακα τον Ντμίτρι Ριστίσεβιτς, τον 95άρη Ντράσκο Γκογκόφ και τον Μάρκο Αβράμοβιτς επίσης πολύ έμπειρο αθλητή.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια, η κληρωτίδα έβγαλε δύο ζευγάρια από την ίδια χώρα, δηλαδή το Σαμπαντέλ – Μεντιτερανί και το Σίντεζ Καζάν – Ντιναμό Μόσχας, ενώ στα υπόλοιπα υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί.

Η κλήρωση:

Radnicki Kragujevac (SRB) v Strasbourg (FRA)

Payx d’Aix (FRA) v OSC Budapest (HUN)

Tourcoing (FRA) v Crvena Zvezda (SRB)

Primorac Kotor (MNE) v Szolnoki Dozsa (HUN)

CN Sabadell (ESP) v Mediterrani (ESP)

Novi Belgrade (SRB) v Vouliagmeni (GRE)

Sintez Kazan (RUS) v Dynamo Moscow (RUS)

CN Barcelona (ESP) v Mladost Zagreb (CRO)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA