Μορφέσης: «Δεν καταφέραμε να αναστρέψουμε την ψυχολογική κόπωση»

by Aquafeed 24

Είναι πολύ σημαντική η στάση που κράτησε ο Γιώργος Μορφέσης στην υπόθεση της Εθνικής ομάδας γυναικών, καθώς ο άνθρωπος με τα περισσότερα μετάλλια σε εθνικό επίπεδο δεν έβαλε ποτέ εμπόδια στον δρόμο της «γαλανόλευκης» και συμπλέει για τον κοινό στόχο όλων, δηλαδή την παρουσία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Μορφέσης μάλιστα ήταν «παρών» όταν έγιναν οι δηλώσεις Λοράντου και Διαθεσόπουλου και παρέδωσε τη σκυτάλη σε συνεργατικό κλίμα και με ηθική που αρμόζει σε ανθρώπους που εκπροσωπούν τις εθνικές ομάδες.

Ο αποχωρήσας ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης μίλησε στο Koe.org.gr, τονίζοντας ότι η ψυχολογική κόπωση της ομάδας δεν ήταν δυνατό να ανατραπεί από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

«Μετά από περίπου δέκα χρόνια ως πρώτος προπονητής της Εθνικής Γυναικών και έχοντας γευτεί πολλές διακρίσεις με τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα, αποφάσια να αποχωρήσω σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι, θέλοντας για άλλη μια φορά να βοηθήσω την Εθνική μας ομάδα. Την ψυχολογική κόπωση που παρουσιάστηκε στις τελευταίες διοργανώσεις, παρότι εγώ και οι συνεργάτες μου προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να την αναστρέψουμε, δυστυχώς -εκ του αποτελέσματος- φάνηκε ότι δεν τα καταφέραμε. Παραιτούμαι, λοιπόν, με την ελπίδα και την ευχή η Εθνική μας ομάδα να προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες και να μας ξανακάνει περήφανους, όπως μας έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτός, άλλωστε, είναι ο στόχος όλων μας. Προπονητών, αθλητών και Ομοσπονδίας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA