Με ορμή τα Χανιά το 2020 – Ντεμπούτο Holland για τη Χίο!

by Aquafeed 24

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES κατάφερε να φτάσει στη νίκη που επιζητούσε σε βάρος της Χίου με σκορ 9-3 στην Κρήτη!

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα ξεκινά έτσι νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο β’ γύρο της σεζόν, σημειώνοντας παράλληλα τη δεύτερη νίκη σε βάρος της Χίου στο φετινό πρωτάθλημα και σε περίπτωση που οι δύο ομάδες συγκρουστούν στα Πλέι Άουτ, τότε οι Κρητικοί θα έχουν προβάδισμα.

Εξαιρετικό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Αντώνης Χαριτάκης, που σκόραρε τα περισσότερα από τα μισά τέρματα της ομάδας του, καθώς σημείωσε τα πέντε από τα εννιά. Αντίθετα, η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική παρά το ντεμπούτο του Αμερικανού διεθνή τερματοφύλακα, Ντρου Χόλαντ κάτω από τα δοκάρια της!

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 2-0, 1-1

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Μπανίσεβιτς, Σαρτζετάκης 1, Νάστραν 1, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 5, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης, Μανιουδάκης, Τριποδάκης.

Χίος (Αντώνης Μισετζής): Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Μιμίδης Μιχ., Μπερτόλης, Παππάς 1, Κουλιεράκης, Κανδιόγλου, Μόκκας, Γκίλλας 1, Κουρλιάφτης, Καλαργυρός, Ντούλος 1, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μιχ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA