Το Περιστέρι πλήγωσε την ΑΕΚ!

by Aquafeed 24

Πρώτη ήττα για την ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, καθώς ο ΓΣ Περιστερίου του Κώστα Λούδη απέδειξε ότι πηγαίνει «τρένο» για την άνοδο και επικράτησε 14-6 της «Ένωσης» στη Γλυφάδα.

Από το ξεκίνημα ο ΓΣΠ πήρε τα ηνία και έδειξε ότι αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, εν αντιθέσει με το σύνολο του Κωνσταντίνου Δάνδολου που θα φορτσάρει στα Πλέι Οφ για να πάρει επίσης την άνοδο. Μην ξεχνάτε ότι αυτές είναι οι ποιοτικότερες ομάδες της Α2 κατηγορίας και θα αποτελέσει έκπληξη εάν του χρόνου δεν συνυπάρχουν στην Α1. Αμφότερες έχουν μεγάλη δυναμική.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι παίκτες του Λούδη πήραν ισχνό προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά όσο κυλούσε ο χρόνος άνοιγαν την ψαλίδα με την ΑΕΚ, πιο συγκεκριμένα παίζοντας σε υψηλότερο ρυθμό, με περισσότερο κολύμπι και εν συνεχεία ήταν δύσκολο για τους αθλητές του Κωνσταντίνου Δάνδολου να κλείσουν τη διαφορά, η οποία έφθασε το 14-6.

Πλέον, ο ΓΣΠ παραμένει αήττητος, ενώ η ΑΕΚ μετρά μόλις μια ήττα, αυτή του Σαββάτου. Για το Περιστέρι απουσίαζε ο Μιχάλης Δανούρδης, ενώ η ΑΕΚ δεν είχε στον πάγκο τον τιμωρημένο Πέτρο Δεβερίκο.

ΑΕΚ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-14. Οκτάλεπτα: 2-3, 0-5, 3-2, 1-4. ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Σάντα 2, Πετρόπουλος 1, Αγγελίδης 1, Δερμιτζάκης Χρ. 2. ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Παπανικολάου Αλ. 3, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 2, Φαναριώτογλου 1, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 1, Τζώρτζης 2, Τσαγκάρης 2.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA