«Διπλό»… 6άδας για τον ΑΝΟΓ στην έδρα του ΠΑΟΚ!

by Aquafeed 24

Τεράστιας σημασίας νίκη για τον ΑΝΟ Γλυφάδας στη Θεσσαλονίκη, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Μάζη πέρασε αλώβητη από το «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο και έτσι διατηρείται εντός εξάδας του πρωταθλήματος με 18 βαθμούς, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ του Πάνου Βέργου που παραμένει στη ζώνη των Πλέι Άουτ και κινδυνεύει.

Η Γλυφάδα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Παπούκα ένα λεπτό πριν το φινάλε κατάφερε να κάνει το 9-8 και να πανηγυρίσει μια μεγάλη επικράτηση στη συμπρωτεύουσα, σε μια αναμέτρηση που εξελίχθηκε σε ντέρμπι.

Προφανώς και ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον ΠΑΟΚ και τον ΑΝΟΓ να κρατιούνται χέρι-χέρι έως το φινάλε. Στις αρχές της τέταρτης περιόδου ο Δημήτρης Τζελάτης χρίστηκε σκόρερ για το 7-8, ωστόσο ο Παπάκος ισοφάρισε σε 8-8 και στη συνέχεια στο 1:07 ο ΠΑΟΚ είχε γυρίσει σε ζώνη, αλλά η περιφέρεια του ΑΝΟΓ κατάφερε να περάσει τη μπάλα και μάλιστα η Γλυφάδα κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Παπούκας και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Δημήτρη Μάζη.

Νωρίτερα, ο Θωμάς Γαβαλάς είχε αποκρούσει πέναλτι του Ρώσου, Κολέσνικοφ, ενώ δύο φορές για τον ΠΑΟΚ ευστόχησε ο Ράντονιτς σε πέναλτι. Όσον αφορά τον Παπούκα, άνοιξε και έκλεισε το σκορ στο «Ποσειδώνιο» με δικά του γκολ, αμφότερα με πέναλτι!

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ράντονιτς για τον ΠΑΟΚ με 4 τέρματα και από τρία έκαστος προσέθεσαν οι Τζελάτης και Παπούκας για τον ΑΝΟΓ.

ΠΑΟΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 4-3, 1-1, 2-3, 1-2.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Κολμπένοφ, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης, Παπάκος 2, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 4, Μουρατίδης, Σαλαμάνης, Βοζίκης, Αντιβαλίδης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης 3, Παπούκας 3, Μαυρωτάς Λ. 1, Τρας Τζ. 1, Περόπουλος, Μπραΐμης, Τρας Μ., Χατζηγούλας 1, Φωτόπουλος, Νιαρχάκος, Αλβέρτης, Κουρούβανης Ν., Γαλάνης, Λεμπέσης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA