Το ντέρμπι στα χέρια του Ολυμπιακού!

by Aquafeed 24

Η επιστροφή στη δράση για τις δύο κορυφαίες Ελληνικές ομάδες δεν θύμισε ντέρμπι, καθώς οι δύο αντίπαλοι, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη, κρατάνε ενέργεια για τις μεταξύ τους αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας.

Επιστροφή με ντέρμπι, λοιπόν, με τον Ολυμπιακό του Χάρη Παυλίδη να επικρατεί 13-7 της Βουλιαγμένης στον Πειραιά, παίρνοντας την πρώτη νίκη στη στη Β΄φάση και αν κερδίσει στον Λαιμό μπαίνει στη Γ’ φάση με έξι βαθμούς, ενώ αν η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ισοφαρίσει τη σειρά, αυτή θα κριθεί και πάλι στον Πειραιά.

Είναι γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκες» κυριάρχησαν στον αγώνα από το ξεκίνημα και το σκορ ήταν 5-0 έως και το 3:32 του τρίτου οκταλέπτου, όταν η Ξενάκη έβαλε το πρώτο γκολ της Βουλιαγμένης, με τον ΝΟΒ να μετρά την απουσία της Φεντερίκα Λαβί και της Ειρήνης Νίνου που ταλαιπωρείται από ίωση (σ.σ Δεδομένη η απουσία της πρόσφατα εγχειρισμένης Χυδηριώτη).

Δεδομένο επίσης ότι αυτή η αναμέτρηση θα ξεχαστεί γρήγορα, οι ομάδες είναι λογικό να μην έχουν ρυθμό, καθώς συγκεντρώθηκαν ελάχιστες μέρες πριν σε απαρτία, ελέω της απουσίας των διεθνών στο Πανευρωπαϊκό της Βουδαπέστης.

Η επόμενη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο του Λαιμού, την Τρίτη 4/02. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Έλενα Ξενάκη με 4 γκολ, παρότι το πρώτο το σημείωσε στο 3:32 του τρίτου οκταλέπτου, ενώ για τον Ολυμπιακό τρία έκαστη σημείωσαν οι Ελευθεριάδου και Τσουκαλά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ –  ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 13-7

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-0, 4-3, 5-4

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Σιούτη, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Φουντωτού 1, Χαλδαίου.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 1, Καϊάφα Στ., Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 4, Καλαϊτζή, Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Κοντονή, Ρακιντζή, Μαυρωτά, Τσιμάρα 1, Μουστακαρία 1.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο olympiacossfp.gr, τα εξής: «Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην άμυνα. Στη συνέχεια η ομαδική άμυνα λειτούργησε πολύ καλά, αλλά κάναμε κάποια προσωπικά λάθη και δεχτήκαμε γκολ. Μετά το παιχνίδι ξέφυγε και για τους δυο, βάλαμε και τις μικρές αθλήτριες και ήρθε αυτό το τελικό αποτέλεσμα. Ακολουθούν ακόμα δυο αγώνες με τη Βουλιαγμένη και το παιχνίδι που ενδιαφέρει περισσότερο και τους δυο είναι αυτό του ερχόμενου Σαββάτου. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, περίμενα τις διεθνείς να είναι πιο κουρασμένες, αλλά τελικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα βρούμε ακόμα περισσότερο ρυθμό με τον αγώνα της Τρίτης και το Σάββατο θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη από την πλευρά της ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Μετά από δυο μήνες επιστέψαμε στην αγωνιστική δράση. Τα κορίτσια είχαν παιχνίδια στα πόδια τους εγω δεν είχα αλλά δουλεύαμε πολύ σκληρά εδώ με τους προπονητές μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εικόνα της ομάδας μου σήμερα και γενικότερα από την διάθεση που είχαν όλες οι κοπέλες, παρόλη την κόπωση και την απογοήρευση μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Γύρισαν πίσω και πραγματικά από την πρώτη προπόνηση δείξαμε πάλι την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα στον Ολυμπιακό. Δουλεύουμε σωστά και με συνέπεια και αυτό φαίνεται και στους αγώνες. Βγάλαμε στο παιχνίδι μας κάποια πράγματα που δουλέψαμε κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά, παρόλο που υπήρξε μια δυστοκία, η ομάδα έχει πολλές επιλογές και λύσεις και δεν είχαμε πρόβλημα. Είμαστε σε μια καλή κατάσταση και πιστεύω μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα αυτή τη χρονιά, αλλά πρέπει να είμαστε πάντα όπως είμαστε, προσηλωμένοι και να δουλεύουμε σκληρά. Ακολουθεί και το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη και αυτός είναι ο βασικός αγώνας στόχος. Κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο παιχνίδι και χαίρομαι που φτάσαμε και σήμερα στη νίκη».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA