Με ψυχολογία στα ύψη και το 3×3 θα κοιτάξει στα μάτια την οικοδέσποινα! (VIDs)

by Aquafeed 24

Σε δύο ημέρες από τώρα και ώρα 20:00 η Εθνική ομάδα γυναικών δίνει το πρώτο της σπουδαίο παιχνίδι στο 34ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κόντρα στην οικοδέσποινα Ουγγαρία και αναμένεται κατάμεστη η Duna Arena. Ένας αγώνας που όλοι οι αθλητές θα ήθελαν να παίξουν, μπροστά σε ένα γεμάτο κολυμβητήριο.

Ελλάδα – Σλοβακία 18-2

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση πηγαίνει σε αυτή την αναμέτρηση ήρεμη και με 3/3 νίκες απέναντι σε Σερβία, Κροατία και Σλοβακία, καθώς κόντρα στην «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης η Εθνική ομάδα έκανε συντήρηση δυνάμεων (Η Αβραμίδου αγωνίστηκε μόνο 3:30 για να είναι πανέτοιμη μεθαύριο) και έφθασε σε μια άνετη και ξεκούραστη νίκη.

Τα κορίτσια φαίνεται ότι έχουν βρει ρυθμό κόντρα σε πιο αδύναμους αντιπάλους και με τη δέουσα σοβαρότητα, επιθυμούν να δείξουν κόντρα στην Ουγγαρία ότι συγκαταλέγονται στις ομάδες που διεκδικούν μετάλλιο και Ολυμπιακή πρόκριση. Ο αγώνας της Παρασκευής προηγείται αυτού κόντρα στη Ρωσία, όμως σε αμφότερες τις αναμετρήσεις θα φανεί η δυναμικότητα της ομάδας.

Ο αγώνας με τη Σλοβακία δεν επιδέχεται κριτικής και θα ξεχαστεί το ίδιο εύκολα όπως τα προηγούμενα δύο παιχνίδια της Ελλάδας στο τουρνουά. Είναι αρκετά δύσκολο για έναν αθλητή να παραμείνει σε 100% εγρήγορση και σοβαρότητα όταν έχει κερδίσει πριν καν αγωνιστεί.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Μορφέσης έκανε πρόβα την άμυνα που παίζει ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια, με την αμυντικό που γίνεται μπλοκέρ σχεδόν μέσα στο τέρμα. Αυτό έγινε για πρώτη φορά στο δεύτερο οκτάλεπτο.

Πρώτη σκόρερ της Ελλάδας ήταν η εξαιρετικά εύστοχη Μαργαρίτα Πλευρίτου με 5 τέρματα! Αγωνίστηκαν και οι δύο πορτιέρε, Διαμαντοπούλου (4/6 αποκρούσεις) και Σταματοπούλου, με τη δεύτερη να μη δέχεται γκολ για 16 λεπτά με 9/9 αποκρούσεις.


Η Εθνική μπήκε αρκετά χαλαρή στην αναμέτρηση, ωστόσο η δυναμικότητα του αντιπάλου επέτρεπε σε ένα βαθμό κάτι τέτοιο, χωρίς να σημαίνει ότι τα κορίτσια δεν πήραν τα ηνία καθώς η «γαλανόλευκη» προηγήθηκε με 4-0

Δύο γκολ της Μαργαρίτας Πλευρίτου, ένα της Έλενας Ξενάκη και ένα της Μαρίας Μυριοκεφαλιτάκη έθεσαν τις βάσεις της εύκολης νίκης για την Ελλάδα από τα πρώτα οκτώ λεπτά. Παράλληλα ο Γιώργος Μορφέσης έκανε συνεχείς αλλαγές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Go GREECE 🇬🇷 @margarita_plevritou scores vs 🇸🇰 #aquafeed24 #waterpolo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24) στις


Ξενάκη και Ελευθερία Πλευρίτου συνέχισαν το επιθετικό σερί της Ελλάδας και έφθασαν το σκορ στο 6-0 στο 5:36, ενώ η Σλοβακία σκόραρε το πρώτο της γκολ στο 3:57 με την Κολάροβα.

Στη συνέχεια η Μαργαρίτα Πλευρίτου έκανε το 7-1 από δεξιά, αλλά στο 3:18 η Σλοβακία πέτυχε και δεύτερο γκολ για το 7-2 με ωραίο γύρισμα της Σκανκοβιάνσκα…

Το 8-2 έγινε και πάλι από τη Μαργαρίτα Πλευρίτου και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Χρυσή Διαμαντοπούλου να έχει 4/6 αποκρούσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

8-2 after 2/4 🤽‍♂️🤽‍♂️🤽‍♂️ Goal by @eleftheria_plevritou 🇬🇷🇬🇷🇬🇷💪💪🔥🔥🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24) στις


Εν συνεχεία, η Ιωάννα Σταματοπούλου πέρασε στον αγώνα για το τρίτο οκτάλεπτο της αναμέτρησης.

Ελευθερία Πλευρίτου στην κόντρα και Ξενάκη από τα 2μ. εκ νέου έκαναν το 10-2 για την Ελλάδα νωρίς, ενώ το 11-2 έκανε από την περιφέρεια η Χριστίνα Τσουκαλά, η αρχηγός της ομάδας.

To 12-2 έκανε με εξαιρετικό στόχο η Χριστίνα Κώτσια από την περιφέρεια, ενώ το 13-2 ήρθε από την Ειρήνη Νίνου με συρτό σουτ από δεξιά στην απέναντι γωνία. Στα 14 δευτερόλεπτα η Ελευθερία Πλευρίτου με φανταστικό σκαστό από το «2» έγραψε το 14-2 για την Ελλάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@chris_kots perfect 👌 target 🎯 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷😱😱😱😱😱👏👏👏 #waterpolo #aquafeed24

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24) στις


Στο τέταρτο οκτάλεπτο η Μαργαρίτα Πλευρίτου σκόραρε το 5/6 γκολ της με σουτ από την περιφέρεια, ενώ εκεί δοκιμάστηκε και η Έλενα Ξενάκη (15-2).

Το 16-2 ήρθε από τη Βασιλική Διαμαντοπούλου από αριστερά με χαμηλό σουτ στην πρώτη γωνία, ενώ με πέναλτι η Χριστίνα Κώτσια έκανε το 17-2.

Στο 1:39 η Βασιλική Διαμαντοπούλου σκόραρε ξανά με πανομοιότυπο τρόπο όπως πριν για το 18-2 της Ελλάδας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA