Παραμένει στην κορυφή ο Απόλλωνας!

by Aquafeed 24

To 6×6 πέτυχε το Σάββατο ο Απόλλωνας στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, με την ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ τη Δευτέρα στις 17:30 έχει μπροστά της ντέρμπι  με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον Πειραιά (σ.σ Παίζει αυτή την ώρα με το Π.Φάληρο).

Το Σάββατο, ο Απόλλωνας υποδέχθηκε τον ΝΟ Χανίων και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί καθώς επικράτησε με σκορ 17-8 φθάνοντας τους 18 βαθμούς, στο καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του στην πρώτη κατηγορία.

Αντιθέτως, ο ΝΟΧ μέτρησε ακόμη μια ήττα, την 5η διαδοχική, μετά την πρεμιέρα και τη νίκη επί της Χίου, παραμένοντας στους 3 βαθμούς.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Νίκολα Μοσκόφ με έξι τέρματα, με τον Μαυροβούνιο παίκτη να διεκδικεί για ακόμη μια χρονιά τον τίτλο του πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα. Επόμενος αγώνας για τον Απόλλωνα είναι αυτός με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα, ενώ ακολουθεί ο αγώνας του Κυπέλλου με τη Βουλιαγμένη, μια αναμέτρηση που θα προσελκύσει το κοινό της υδατοσφαίρισης.

Επόμενη αποστολή για το ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι κόντρα στη Βουλιαγμένη σε αγώνα για την 7η αγωνιστική, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-2, 4-3, 5-2

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπαντέρ-Νάσερ 1, Αλαμάνος 1, Γραμματικός 1, Μοσκόφ 6, Μητρόπουλος Δ., Τσιστράκης, Καρούντζος 3, Παπαγεωργίου 2, Δερμιτζάκης Δ. 3, Χαραλαμπόπουλος, Βιτέλλας, Σπηλιόπουλος, Λουπάκης, Γκάτσος

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης, Νάστραν 2, Φωκάς, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Πετρόχειλος Αγιωργούσης 4, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA