Άλλαξε τερματοφύλακα και κέρδισε ο Καμπάνια!

by Aquafeed 24

Στις αρχές της τέταρτης περιόδου ο Αλεσάντρο Καμπάνια αποφάσισε να αντικαταστήσει τον κακό έως τότε, Μάρκο Ντελ Λούνγκο με τον Ντε Μικέλις και το θάρρος του τον δικαίωσε.

Ο νεαρός τερματοφύλακας βοήθησε τη «Σετεμπέλο» να προκριθεί στον ημιτελικό του Final του Europa Cup, με σερί 4-1 στο τελευταίο οκτάλεπτο!

Την αναμέτρηση σφύριξε ο Έλληνας διεθνής διαιτητής, Νίκος Μπουδραμής.

Ιταλία – Ρωσία 11-9

Οι Ρώσοι έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και μάλιστα στο τρίτο οκτάλεπτο σημείωσαν αναπάντητα γκολ για να περάσουν μπροστά. Παρόλα αυτά, οι Ιταλοί με τη συγκεκριμένη κίνηση τακτικής κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα.


Το πρώτο γκολ του αγώνα δεν το σημείωσε ούτε Ιταλός, ούτε Ρώσος, αλλά ο Γκιγιέρμο Μολίνα για λογαριασμό της «Σετεμπέλο» από κοντά με διπλή προσπάθεια ύστερα από μπάσιμο.

Στην επόμενη επίθεση ωστόσο ο Σεπέλεβ με ωραίο σκαστό κάτω από το μπλοκ ισοφάρισε σε 1-1 για τη Ρωσία.

Σε παίκτη παραπάνω ο Τσάλο Ετσενίκε έκανε το 2-1 για τους Ιταλούς του Σάντρο Καμπάνια στο 4:29, όμως ο νεαρός Βασίλεβ με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ντελ Λούνγκο για το 2-2.

Μάλιστα, με γκολ του Μερκούλοφ που παίζει στη Γιούγκ, η Ρωσία μπήκε μπροστά στα 17” με 2-3. 

Την απάντηση με φοβερή ατομική προσπάθεια είχε ο Ετσενίκε, ο οποίος σημάδεψε δοκάρι και δίχτυα για το 3-3 των Ιταλών στην εκπνοή.


Ο φουνταριστός της Προ Ρέκο, Ματέο Αϊκάρντι, σκόραρε στην 1η επίθεση του δεύτερου οκταλέπτου για το 4-3 της Ιταλίας, με τον Κολόντ να ισοφαρίζει σε παίκτη παραπάνω για το 4-4 στο 3:52.

Την τάξη επανέφερε με γρήγορο σουτ στο παραπάνω ο Πιέτρο Φιλιόλι στο 1:32 με την ομάδα του Καμπάνια να ξαναμπαίνει μπροστά στο σκορ με 5-4, ενώ ο Βελότο έκανε το 6-4.


Δύο ρωσικά γκολ «ταρακούνησαν» το Ζάγκρεμπ με το σκορ να γίνεται γρήγορα 6-6 και τους Ρώσους να δείχνουν θέληση, ενώ η συνέχεια έγινε ακόμη καλύτερη με τη Ρωσία να σημειώνει ακόμη δύο γκολ για το 6-8!

Στη συνέχεια, με ύπουλο σουτ ο Ετσενίκε μείωσε τη διαφορά σε 7-8, με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην τελευταία περίοδο.


Η τέταρτη περίοδος είχε δόση Φιλιόλι στο ξεκίνημα με τον δυνατό Ιταλό παίκτη να σκοράρει για το 8-8 στην πρώτη επίθεση του αγώνα.

Μάλιστα, ο Καμπάνια πέρασε σε κίνηση τακτικής βάζοντας στο τέρμα τον Ντε Μικέλις!

Στο 4:03 ο Νίκολα Πρεσούτι έκανε μπάσιμο και σκόραρε για το 9-8 των Ιταλών στο παιχνίδι.

Στο 2:36 το γκολ του Αϊκάρντι στο παραπάνω προήλθε από αποβολή που δόθηκε αυστηρά στη Ρωσία με το 10-8 να είναι γεγονός, ενώ τον αγώνα τελείωσε με ενα γκολ αλητείας ο Τσάλο Ετσενίκε.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA