Τέρμα η ταλαιπωρία για όσους πάνε Χίο

by Aquafeed 24

Σε μια πολύ καλή συμφωνία προχώρησε ο Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών. Με δεδομένα τα προβλήματα που είχε τα προηγούμενα χρόνια με τις αεροπορικές μετακινήσεις, κυρίως με τις ώρες αναχώρησης των πτήσεων από τη Χίο, που αποτελούσαν τροχοπέδη για να μπορέσει να αγωνιστεί το Σάββατο στις 6 το απόγευμα, κινήθηκε αστραπιαία, με τη συνεργασία και της ΚΟΕ, και ζήτησε από την Astra Airlines, η οποία είναι και χορηγός – υποστηρικτής της ανδρικής ομάδας πόλο του συλλόγου, την αλλαγή του πτητικού της προγράμματος τη συγκεκριμένη ημέρα.

Η αεροπορική εταιρεία πριν από λίγες ημέρες απάντησε θετικά στο αίτημα του ΝΟΧ και έτσι θα υπάρχουν πτήσεις το μεσημέρι (14.30 από Αθήνα) και το βράδυ του Σαββάτου (20.30 από Χίο), ώστε να εξυπηρετούνται οι ομάδες που θα μετακινηθούν στο νησί μας για να αντιμετωπίσουν το χιώτικο συγκρότημα. Και μάλιστα η Astra Airlines προσφέρει το αεροπορικό εισιτήριο (Αθήνα-Χίος-Αθήνα) στην τιμή των 155 ευρώ το άτομο, για τις ομάδες της Α1 πόλο Ανδρών που θα έρθουν στη Χίο!

Ήταν κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια και για το οποίο κατά διαστήματα προσπάθησαν να το πετύχουν οι τοπικοί φορείς, όμως τελικά έστω και με κάποια καθυστέρηση ετών, τα κατάφεραν οι άνθρωποι του Ν.Ο. Χίου να το πραγματοποιήσουν, ύστερα από τη συνεργασία που είχαν με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία.

Ο Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines ευχαριστεί δημόσια την Astra Airlines για τη βοήθειά της. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Ν.Ο. Χίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την ASTRA airlines που για ακόμα μια φορά στηρίζει το ακριτικό μας νησί, τον Όμιλό μας και την ελληνική υδατοσφαίριση γενικότερα». Παράλληλα ο Όμιλος, σε επιστολή που απέστειλε σε όλες τις ομάδες που παίζουν στην Α1, τους γνωστοποιεί τη συγκεκριμένη συμφωνία, δίνοντάς τους τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία ενώ τους εύχεται: «καλή αγωνιστική χρονιά, με γνώμονα πάντα το ευ αγωνίζεσθαι!».

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, ο Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines παίζει εντός έδρας, με ώρα έναρξης στο Ιωνικό στις 6 το απόγευμα. Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου θα υποδεχτεί τον Εθνικό Πειραιά στην πρεμιέρα και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στη 2η αγωνιστική θα αναμετρηθεί με τον Υδραϊκό, έχοντας δύο δύσκολα παιχνίδια από τα οποία πρέπει να κυνηγήσει να πάρει βαθμούς ώστε να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Πηγή: alithia.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA