Κανετίδου: «Σπουδαία διοργάνωση – Γίνεται καλύτερη η ομάδα»

by Aquafeed 24

Η σκληρή δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Νέων γυναικών από τον Στέφανο Λέανδρο και τον βοηθό του Άγγελο Γαρελίδη θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς σύντομα, με τη «γαλανόλευκη» να δίνει τα πρώτα της δυνατά παιχνίδια στο «Πυθία Καπ».

Η Ελένη Κανετίδου είναι από τις αθλήτριες με μεγάλο ρόλο στην ομάδα, στη δεξιά πλευρά της και μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τις αναμετρήσεις της Ελλάδας στην Ιτέα.

Ελένη Κανετίδου: “Έχουμε δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία, αλλά δεν είχαμε παιχνίδια μέχρι τώρα. Εδώ στην Ιτέα είχαμε αυτή την ευκαιρία να δώσουμε δυνατά παιχνίδια και να πάρουμε σημαντικές εμπειρίες που μας βοηθούν για να γίνει καλύτερη και πιο δεμένη η ομάδα. Ήταν μια σπουδαία διοργάνωση που άφησε ευχαριστημένες όλες τις ομάδες”.

Από την μεριά του, ο Άγγελος Γαρελίδης, σχολίασε τα εξής:

Άγγελος Γαρελίδης (συνεργάτης ομοσπονδιακού τεχνικού): “Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη. Μένει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες για να βρεθούμε στο επίπεδο που θέλουμε. Ήταν ένα τουρνουά όπου δώσαμε τα πρώτα μας επίσημα παιχνίδια μέσα στην σκληρή προετοιμασία. Θα δούμε τους αγώνες, θα τους μελετήσουμε και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή”.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA