Καταγγελία από ΝΕΠ για το αυτογκόλ της Βουλιαγμένης!

by Aquafeed 24
Η ΝΕΠ εξέδωσε πριν από λίγο την εξής ανακοίνωση:
«Απίστευτα πράγματα χρειάστηκε να γίνουν σήμερα στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας προκειμένου η ΝΕΠ να μείνει εκτός ημιτελικών στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Νεανίδων.
Παρά τις νίκες τους με 9-8 επί του Ολυμπιακού και με 15-5 επί του ΠΑΟΚ, τα «δελφίνια» έμειναν εκτός 4άδας στην τριπλή ισοβαθμία με Ολυμπιακό και ΝΟ Βουλιαγμένης στον Α΄ Ομιλο. Αυτό έγινε λόγω ενός απίστευτου κανονισμού, αλλά και κυρίως εξαιτίας όλων όσων έγιναν στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη, που προηγήθηκε της αναμέτρησης ΝΕΠ-ΠΑΟΚ, με τις δυο ομάδες της πρωτεύουσας να παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά χάρη στο 8-4 των «ερυθρόλευκων» που βόλευε τελικά και τις δυο.
Ολοι όσοι παρακολούθησαν τον εν λόγω αγώνα έγιναν μάρτυρες σκηνών απείρου κάλλους που πηγαίνουν το πόλο πολλές δεκαετίες πίσω (και μιλάμε για την εύθραυστη ηλικιακή κατηγορία των Νεανίδων)!
Προπονήτριες – της Εθνικής ομάδας και Ολυμπιονίκες! – να δίνουν εντολή στις παίκτριές τους για να πετύχουν αυτογκόλ προκειμένου να καλυφθεί το goal average. Aλυτάρχες και διαιτητές να παρακολουθούν αμέτοχοι τα τεκταινόμενα τα οποία δυσφήμισαν το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Τον κόσμο στις κερκίδες να μην πιστεύει στις αστειότητες που γίνονταν!
Η ΝΕΠ διαμαρτύρεται εντόνως και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία όλων όσων έφεραν το πόλο στην προϊστορική εποχή. Να χαίρονται το ωραίο παράδειγμα που δίνουν στους αθλητές και τις αθλήτριές τους και σε όλα τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με την πισίνα. Περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης του ΝΟ Βουλιαγμένης για όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν σήμερα στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Τέλος, θα είναι αδιανόητο αν η ΚΟΕ δεν παρέμβει προς αποκατάσταση της τάξης, με τη ΝΕΠ από την πλευρά της να επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.
Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν.-».

You may also like

1 comment

Διονυσία Μπρινια 1 Ιουλίου, 2018 - 01:23

Την δυσφήμηση του αθλήματος η ΝΕΠ, και κυρίως ο προπονητής και η σύζυγός του, υπέρβαση τερματοφύλακας,
Θα έπρεπε να την έχουν σκεφτεί πολύ νωρίτερα, όταν η συμπεριφορά της συγκεκριμένης αθλήτριες δεν ήταν απλώς αντιαθλητικη, αλλά είχε γίνει βίαιη σε έσχατο σημείο, με επιθέσεις σε πολύ μικρότερες αθλήτριες, με βρισιές ακόμη και σε ανήλικες συναθλητριες της, κσι αλλά πολλά, για τα οποία ποτέ δεν αντέδρασε ο προπονητής σύζυγος. ..Πάντα την οικογενειακή ομάδα την ενδιέφερε το καλό των δικών της παιδιών. ..

Reply

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA