Πανηγυρικό τόνο έδωσε στην πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Conference Cup Ανδρών -που είχε εξασφαλίσει από το Σάββατο- ο Πανιώνιος.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιβλήθηκε και επί της ρωσικής Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ, με 12-11, στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα του στον Β’ προκριματικό Όμιλο, που διοργάνωσε στην έδρα του κι έτσι με το απόλυτο των νικών (4 στα 4) πήρε και την πρωτιά στη βαθμολογία με 12 βαθμούς.
Το ματς με τη Βόλγκογκραντ ήταν ντέρμπι, αλλά ο Πανιώνιος κατάφερνε να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Τελευταία φορά που ισοφάρισε η Σπαρτάκ ήταν στο 9-9, λίγο πριν τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου. Στο τελευταίο, όμως, η ελληνική ομάδα ξέφυγε με δύο γκολ 11-9 και 12-10 και στα 30 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, απλά οι Ρώσοι μείωσαν στο τελικό 12-11 υπέρ του Πανιωνίου.
Κορυφαίος σκόρερ των νικητών ο αρχηγός τους Αλέξανδρος Γούνας με 4 γκολ.
ΣΠΑΡΤΑΚ ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 11-12
Οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 3-4, 2-2.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Ριστίτσεβιτς, Μπουζαλάς, Κ. Μπιτσάκος 1, Σπ. Καρατζάς 1, Τσολακούδης 2, Γούβης 1, Γραμματικός, Α. Μπιτσάκος 2, Λάζιτς 1, Γούνας 4, Κουκούνας, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Λαμπάτος.
Δείτε αναλυτικά τις συνθέσεις, τα γκολ, τα στατιστικά, τη διακύμανση στο σκορ και όλα τα στοιχεία του αγώνα, ΕΔΩ.
Η Βαθμολογία του Β’ Ομίλου:
1. Πανιώνιος 12
2. Ζαντάρ 9
3. Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ 6
4. Βιτόρια 3
5. Κάνσταντ 0

