Πόλο Α1 Γυναικών: Νίκη για τον Άλιμο. 15-10 τον ΝΟ Χανίων
Τη νίκη με 15-10 απέναντι στον ΝΟ Χανίων πανηγύρισε ο Άλιμος ΝΑΣ στο ΕΑΚ Γλυφάδας, έχοντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη πήρε από νωρίς τον έλεγχο, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο +3 και, παρά την προσπάθεια των Χανίων να παραμείνουν κοντά στο σκορ, «καθάρισε» το παιχνίδι στο τελευταίο οκτάλεπτο.
Έχτισε διαφορά από το πρώτο ημίχρονο
Ο Άλιμος μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενος με 3-2.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες ανέβασαν την επιθετική τους παραγωγή, με τον Άλιμο να βρίσκει πέντε φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πηγαίνει στο ημίχρονο με προβάδισμα 8-5.
Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν απόλυτα ισορροπημένο (2-2), με τη διαφορά να παραμένει στα τρία γκολ και το σκορ να διαμορφώνεται σε 10-7.
Τα Χανιά εξακολουθούσαν να βρίσκονται μέσα στη διεκδίκηση του αγώνα, όμως ο Άλιμος ήταν αποτελεσματικότερος στην τελευταία περίοδο. Με επιμέρους 5-3 έφτασε στο τελικό 15-10 και εξασφάλισε τη νίκη.
Πλευρίτου, Γρηγοροπούλου και Τζωρτζακάκη από τρία γκολ
Τρεις παίκτριες μοιράστηκαν την κορυφή του σκοραρίσματος για τον Άλιμο. Οι Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ε. Γρηγοροπούλου και Ζ. Τζωρτζακάκη πέτυχαν από τρία γκολ, σημειώνοντας συνολικά τα εννέα από τα 15 τέρματα της ομάδας τους.
Από ένα γκολ πρόσθεσαν οι Μαργαρίτη, Θ. Παπαδοπούλου, Χαλδαίου, Μ. Παπαδοπούλου, Μπιτσάκου και Van der Weijden.
Για τον ΝΟ Χανίων ξεχώρισε επιθετικά η αρχηγός Χ. Κώτσια με τέσσερα γκολ, ενώ τρία σημείωσε η Κ. Στρατηδάκη. Από ένα πέτυχαν οι Σπανδωνίδου, Ντάσιου και Νιαρχάκου.
Οκτάλεπτα: 2-3, 3-5, 2-2, 3-5.
ΝΟ Χανίων (Γιώργος Σεμπαστιάν Λειψάκης): Σπανδωνίδου 1, Ντάσιου 1, Στρατηδάκη 3, Κώτσια 4, Νιαρχάκου 1.
Άλιμος ΝΑΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Μαργαρίτη 1, Παπαδοπούλου Θ. 1, Πλευρίτου 3, Χαλδαίου 1, Γρηγοροπούλου 3, Παπαδοπούλου Μ. 1, Μπιτσάκου 1, Τζωρτζακάκη 3, Van der Weijden 1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άλιμος είχε 1/3 πέναλτι, ενώ τα Χανιά ήταν απόλυτα με 2/2.


